Der har været en større storm omkring det udbud Fredericia Kommune har haft på hjemmeplejeområdet. Her vandt Sundplejen udbuddet – og de får stor ros i Haderslev Kommune hvor de allerede leverer hjemmepleje.

”Vores professionelle baggrund gør at vi laver det vi er bedst til, nemlig hjemmepleje med smil og engagement. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed i din hverdag og samtidig forøge din livskvalitet. God hjemmepleje er værdien”, sådan skriver Sundplejen på deres hjemmeside.

Sundplejen ApS er allerede at finde som leverandør af hjemmepleje i Haderslev, hvor de får gode tilbagemeldinger.

”Den empati og forståelse vi møder hos jeg, er helt enestående. Humor og omsorg er helt i front hos jer og det er altid en fornøjelse at få besøg af jer. Vi kan kun på det varmeste anbefale alle, der har behov for hjælp i hjemmet at kontakte Sundplejen”, skriver Hans Petersen fra Haderslev i en anmeldelse af Sundplejen.

Overenskomst og etisk regelsæt

”De er omfattet af en kollektiv overenskomst, og så er de forpligtet af et etisk regelsæt. Det er noget vores medlemmer for år tilbage vedtog, at de ville forpligte sig selv til, fordi der var meget negativ omtale af de private leverandører. Så det er endnu et kvalitetsstempel”, fortæller Direktør i Arbejdsgiverforeningen KA Pleje, Karsten Høgild og fortsætter:

”Jeg kender dem kun for at være seriøse, der vil borgerne det bedste. De går altid seriøst ind i tingene, og borgerne skal helt sikkert glæde sig til deres indtræden i Fredericia”.

Det etiske regelsæt indeholder blandt andet følgende punkter:

Et medlem skal:

  • Respektere borgerens ret til fritvalg af leverandør
  • Udvise respekt for, at arbejdet udføres i borgerens eget hjem
  • Arbejde for høj kvalitet i den leverede ydelse, som den kommunale myndighed har visiteret borgeren til, og som borgeren har tilkøbt for egne midler
  • I en åben og ærlig dialog med borgeren medvirke til, at eventuelle uoverensstemmelser løses på den mest hensigtsmæssige måde
  • Overholde tavshedspligten i forhold til den viden, der opnås om borgeren i forbindelse med arbejdets udførelse
http://www.fredericiakfum.dk