AGF havde til dagens kamp mod AaB gratis entré. Hjemmefra kunne man bestille billetterne, men på trods af det er over 6.000 tilskuere blevet afvist adgang til opgøret. Det oplyser øjenvidner ved stadion.

Et af de store fodboldbrag finder sted i Aarhus mandag aften. AGF tager imod AaB i, hvad der kan betragtes som en af klassikerne i dansk fodbold, og det er et opgør, hvor der plejer at være mange tilskuere.

Til dagens opgør skulle tilskuertallet have et nøk op. Derfor Aros Forsikring til gratis fodbold i forbindelse med forsikringsselskabets 100-års jubilæum i år, og det havde mange benyttet sig af. Tilsyneladende havde AGF delt så mange gratis billetter ud, at kapaciteten på stadion blev overskredet.

– Billetterne til kampen frigives fredag den 1. oktober kl. 15, hvorfra de kan hentes via shop.agf.dk. Der er et maksimum på fire billetter pr. person, og AGF opfordrer til, at man kun henter de billetter, man skal bruge, og at man sørger for at udnytte sine billetter til kampen, hvor Århus Stiftstidende også bakker op som mediepartner for den store fodboldfest, oplyste AGF på deres hjemmeside i forbindelse med offentliggørelsen af de gratis billetter.

Piben har dog fået en anden lyd efterfølgende, da AGF må sociale medier  oplyste, at “forbeholder sig retten til at lukke dørene, når stadion er fyldt.” Det har betydet, at en del er gået forgæves. Det anslås, at over 6.000 personer med billet til opgøret, herunder sæsonkortholdere, er gået forgæves.

AGF oplyser på deres Facebook-side, at folk med billet til kampen kan se den gratis på storskærm i Tivoli Friheden.