En gang årligt afholder Momenti en outlet, hvor de sælger ud af varerne til privatkunder. Torsdag var første dag med outletten, der er sat op på parkeringspladsen ude foran Momenti på Søndermarksvej 212.

I dag har solen stået ned fra en skyfri himmel hele dagen, og det nyder Momenti godt af. Deres outlet-salg, som de har holdt de seneste fem år, foregår ude på parkeringspladsen, og vejret kunne derfor ikke udarte sig bedre.

Normalt kan man kun handle hos Momenti som forening eller erhvervskunde, men det laves der om på i de to dage, som outletten er. Det giver et andet klientel, og det synes medarbejderne er )hyggeligt.

Der kigges på sportstøj. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Da vi lagde vejen forbi hos Momenti stod Gitte Renneberg-Larsen og tog imod kunderne ved outletten, og indenfor var Lene Hauge, der kunne fortælle, at der løbende har været kunder hele dagen.

“Det peaker altid fra når folk får fri, men der har været nogen hele tiden, og det er rigtig dejligt,” siger Lene.

Alt fra gaveartikler fra mærker som Royal Copenhagen, Skagerak, Eva Solo, Kaj Bojesen, Bitz og Georg Jensen til sportstøj står linet op udenfor.

Mange har lagt vejen forbi outletten i solskinsvejret. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

“Vi sælger noget af det hele. Vi skal have ryddet op i sortimentet, da nogen af varerne er udgået,” siger Lene og kommer ind på, hvordan det det er at have outlet-dage:

“Det er sjovt. Det er noget andet end til dagligt, hvor der ikke er mennesker forbi på samme måde,” forklarer Lene og slutter:

“Vores outlet plejer at være meget efterspurgt. I maj ringer kunder og spørger, hvornår vi afholder den, men i år måtte vi udskyde den til nu.”

Der kigges nøje efter, om der er noget tøj der kan bruges. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Outletten hos Momenti fortsætter fredag, hvor der er åbent fra klokken 10:00 – 18:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer