Asylcentret i Fredericia får besøg af den danske rap-gruppe Outlandish, som giver koncert den 26. august klokken 19.00. Det sker i forbindelse med koncert-touren ”Tour de Cooperation”. Ideen til Tour de Cooperation er opstået i det eksisterende samarbejde mellem Godset i Kolding, Det Bruunske Parkhus i Fredericia samt Bygningen i Vejle, der siden begyndelsen af 2013 har fungeret som samlet regionalt spillested i Trekantområdet.

Outlandish oplever efterhånden at lige meget hvor trioen befinder sig i verden har den et trofast følge. Verden er blevet langt mindre for bandet, der nærmer sig 450.000 fans på facebook og får twitter-hilsner fra alle klodens breddegrader 24-7. Trioen har blandt meget andet optrådt til ”Mission Impossible 4” i Dubai og  stået foran et halvt hundrede tusinde til Afrikas største musikfestival, mawazine i Marokko.

De tre barndomsvenner fra den københavnske vestegn laver stadig groovende og fængende pop med inspirationer fra hiphop og verdensmusik, men de tør også kigge indad. Et godt eksempel er netop førstesinglen og titelsangen ”Warrior//Worrier” fra deres seneste album. Den fængende og melankolske skæring blev til, da Isams svigerfar konstaterede, at ethvert par man ser på gaden, i supermarkedet, til koncert eller i hjemmet består af en kriger og en bekymrer.

Isam B fra bandet er i øvrigt højaktuel når han til efteråret kommer på skærmen i ”Toppen af Poppen”.

Koncerten bliver et halv-akustisk set-up med 6 mand på scenen.

Fra kl. 17.30 vil beboere på Asylcentret byde på smagsprøver fra deres hjemlandes køkkener samt danseshows og opvisning.

ENTRE 150,-