Otto’s Indehaver Memet Ahma fortæller til Fredericia AVISEN, at han desværre har lukket sin streetfoodbod og sagt farvel til konceptet Otto’s. Nu er der en plads ledig og snart vil fredericianerne få en ny smag i det farverige hus, Urbania Street Food.

Otto’s var blandt de første boder, da den nye og flotte satsning Urbania Street Food åbnede i 2018. De var med til at sætte farver og dufte fra det Osmanniske rige på dagsordenen i bunden af Gothersgade. Nu er eventyret slut.

“Ja, jeg har lukket butikken i Fredericia, det er ærgerligt, fordi jeg har været glad for at være her. Men jeg er nået til et sted i mit liv, hvor børnene skal være min førsteprioritet. Vi prøvede om min gode medarbejder kunne fortsætte konceptet, men det var ikke muligt. Jeg har solgt mine andre butikker fra. Det er kun den i Fredericia, der lukker”, siger Memet.

OTTO'S
En af de lækre retter fra Otto’s. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Memet har været glad for Fredericia og Urbania Street Food i særdeleshed, det er en fantastisk lille by i kæmpe vækst.

På de to år jeg har været her, er der sket meget med forståelsen for streetfood og mad”, siger Memet og fortsætter, “Jeg tager mine køkkenting og et par gode venskaber med herfra til Aarhus. Vi har haft en god og sund forretning her, vi lukker kun af personlige årsager – jeg vil have mere tid til børnene”.

Memet ser tilbage på en god rejse: “Jeg var den første, der skrev under på en kontrakt her i Fredericia, man skal se lidt positivt på det, der skal være udskiftning på en streetfoodrestaurant, det er næsten en del af konceptet”.

Memet takker sine medarbejdere, stamkunderne og glæder sig til mere tid med undervisning og sine børn. Iværksætteriet er sat på pause.

https://www.ibc.dk/nyheder/infomoeder-paa-ibc/

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her