Der er mange uddannelser på EUC Lillebælt, og en af de dem har er kørsels- og lagerdisponentuddannelsen, hvor der netop er blevet otte færdiguddannet.

EUC Lillebælt har en bred palet af uddannelser. Det seneste skud på stammen af en række DSB-uddannelse, men man kan også tage klassiske håndværkerfag på skolen, men der er også en uddannelse som kørsels- og lagerdisponent.

Uddannelsen bygges op omkring mindre projektopgaver blandet med almindelig faglig undervisning. Den sidste del af uddannelsen koncentrerer sig om den afsluttende projektopgave. Ofte tager projektopgaven udgangspunkt i den virksomhed, man er ansat i, og handler om at optimere en del af virksomhedens drift. Der er afsat tid i skoleuddannelsen til at skrive projektet. I løbet af uddannelsen vil der indgå virksomhedsbesøg, og der vil være mulighed for at afprøve værktøjer og redskaber, f.eks. til flådestyring og lagerstyring.

Otte elever har netop gennemført uddannelsen, og de ses alle på billedet øverst i artiklen sammen med projektleder på EUC Lillebælt, Peter Brøgger. Fra venstre er det: Peter Brøgger (projektleder EUC Lillebælt, Fredericia), Mukhtar Askari (DSB Vedligehold, Aarhus), Lasse Djurhuus (Helsam A/S, Sønderborg), Mike D. Christensen (Bygma, Herning), Aldin Rizvic ( Transportnet.dk ApS, Randers), Angelina R. Nielsen (Hydra-Grene A/S, Skjern), Rasmus Jytzler (Viggo Sørensen A/S Tømmerhandel, Esbjerg), NN og Mona H. Deleuran (Fredericia). Eleven benævnt NN ønsker ikke sit eget og virksomhedens navn oplyst.

Www.eventc.dk
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer