Foto: Origen

Efter en fremragende forårssæson, hvor Origen kun har præsteret bedre og bedre, har holdet lørdag aften kvalificeret sig til slutspillet. Det skete, efter man fredag slog SK Gaming og lørdag endegyldigt sikrede sig slutspilspladsen med en sejr over Rogue, dette tilmed med to kampe igen af den regulære sæson. Origens slutspilsmodstander afgøres i næste og sidste uge af den regulære sæson.
Martin “Deficio” Lynge, General Manager, Origen:

  • At kvalificere os til slutspillet var vores første store milæpæl, siden RFRSH Entertainment annoncerede holdet sidste år. Al kredit går til vores spillere, vores trænerstab, performance team og hele organisationen.
  • En vigtig del af vores rivende udvikling kommer netop fra vores performance team og det setup, som alle vores aktiviteter er sat op omkring. De har brugt mange timer på at optimere setuppet og sikre, at holdet har de bedste mulige rammer, når det kommer til præstation. Det gælder både mentalt, fysisk, teknisk og taktisk. Intet er overladt til tilfældighederne, og alt, vi gør med Origen, er en holdindsats. Vi har mulighed for at levere, som vi gør, fordi alle involverede arbejder hårdt for at frigøre ressourcer og muliggøre, at spillerne kan fokusere på lige netop det, der er vigtigst for dem, nemlig at præstere.

Kasper Hvidt, Sportsdirektør, RFRSH Entertainment:

  • Jeg er så imponeret over holdet. Det har uden tvivl være udfordrende for dem at skulle omstille sig til denne nye måde at tænke og tilgå performance på. Vi har introduceret en ny struktur, der tillader spillerne at maksimere deres potentiale og i sidste ende at dominere. De har arbejdet benhårdt for at nå hertil, men det er også vigtigt at understrege, at dette kun er første skridt på vejen.
  • Selvom det er en lang proces, og vi stadig har lang vej, har vi rykket os meget, når det kommer til performance-optimering. Hele vores organisation facilliterer lige netop dette og gør det muligt for vores atleter at koncentrere sig om det, der er allervigtigst for dem: at præstere.

LEC afvikles i Riot Studios i Berlin, og denne weekend var over 50 Origen fans rejst ned for at støtte holdet i deres jagt på slutspillet. Studiet har en kapacitet på omkring 200 mennesker, hvorfor det Origen-supporterne fyldte særdeles godt i landskabet.
Enrique “xPeke” Cedeño Martínez, Brand Ambassador og Founder, Origen:

  • Det er så fantastisk at se, at vi kan samle så mange fans på bare et par uger. Det bekræfter os i høj grad i, hvad vi havde en forhåbning og forventning om, nemlig at vi har fans over hele verden, der støtter Origen, både hjemme i stuerne og i arenaerne. Fremtiden ser lys ud, og vi skal bare fortsætte med at give tilbage.

Origens danske islæt, Jonas “Kold” Andersen, har leveret det ene højdepunkt efter det andet denne sæson og af flere blevet kaldt blandt de bedste i Europa på sin position.
Jonas “Kold” Andersen, spiller (jungler), Origen:

  • Jeg er sindssygt glad. Den var vigtig for os den her, men nu handler det om at fortsætte med, hvad vi har gjort hele sæsonen, at tage én kamp af gangen og se, hvor langt det rækker.
  • Det er dybt motiverende at mærke support fra alle steder, både internt i organisationen og fra vores mange fans. Det er en fornøjelse at se, hvordan over 50 danskere står op en råkold lørdag morgen for at køre i bus hele vejen til Berlin for at støtte os. Det siger virkelig noget om dedikationen, og så var det jo bare fedt, at vi kunne give lidt tilbage i form af en sejr.

The League of Legends European Championship, LEC

LEC består af de 10 bedste League of Legends-hold i Europa. Et år er delt op i to sæsoner, en forårssæon og en sommersæson. De seks bedste hold efter ni ugers regulær sæson kvalificerer sig til slutspillet. Vinderen af forårssæsonen kvalificerer sig til Mid-Season Invitational, en turnering, der indeholder det bedste hold fra hver region i verden. De tre bedste hold efter sommersæsonen kvalificerer sig til verdensmesterskaberne, der i år afholdes i forskellige europæiske lande.

Origen og RFRSH Entertainment

I november sidste år annoncerede RFRSH Entertainment, at man gik ind i verdens største esport, League of Legends, med Astralis’ søsterhold, Origen. Holdet var oprindeligt grundlagt i Spanien, hvor det hurtigt voksede sig enormt populært med millioner af fans over hele verden. Origen er etableret i RFRSH Entertainments hovedkontor i København ved siden af søsterholdet, Astralis. Her sidder spillere, trænere og organisation, som opererer under RFRSH Entertainment, der pt. Huser over 50 ansatte.


RFRSH Entertainment

RFRSH Entertainment blev grundlagt i 2016 og er en esportsvirksomhed med kontorer i København og London. RFRSH Entertainment har grundlagt, ejer og driver den globale Counter-Strike-turnering, BLAST Pro Series, og repræsenterer, leder og driver desuden de kommercielle interesser for Astralis, verdens bedste Counter-Strike-hold, samt League of Legends-holdet, Origen. Vi er en ny art af esportsprofessionelle, der arbejder utrætteligt for at løfte og åbne scenen op til et nyt sted, der er relevant for et bredere prublikum fra en base med rødderne dybt i esportshistorie og -kultur.

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her