Organisationen Missing People har indkaldt til en eftersøgning af 77-årig Jørgen Nesgaard. Mødestedet er på græsplænen ved IBC i Erritsø.

Tidligere har organisationen ledt i Taulov og Skærbæk-området, men i dag har Missing People valgt at rykke eftersøgningen ud til Erritsø.

Jørgen forsvandt torsdag i sidste uge efter, at han ved middagstid forlod Stævnhøj Plejecenter i Taulov. Han er efterlyst hos Sydøstjyllands Politi, men det har enndu ikke givet pote trods mange henvendelser fra borgere, der mener at have set Jørgen.

Nu giver Missing People den endnu et skud, da de har valgt at indkalde til en eftersøgning, der starter klokken 16:00 på græsplænen ved IBC i Erritsø.

“Vi vil gerne frabede, at du medbringer din hund på eftersøgningen. Der kan være deltagere omkring dig, som ikke er trygge ved hunde, samtidig med at det kan tage din koncentration også at skulle koncentrere dig om din hund,” skriver Missing People i deres Facebook-side og fortsætter:

“Missing People benytter deres egne certificerede hunde på eftersøgningerne, og disse går ikke med de frivillige søgere ud. Det anbefales, at du sørger for fornuftigt fodtøj og påklædning, som kan klare blandet vejr og terræn da det kan være meget forskelligt, hvad vi skal ud i.”

Læs mere om eftersøgningen her.

Jørgen Nesgaard beskrives således:

  • Ca. 185 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Iført en lyseblå langærmet trøje
  • Iført jeans
  • Sorte sko
  • Er muligvis iført en grå  vindjakke, der kan vendes så den også kan være grøn
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer