Louis Nielsen i Fredericia nåede lige at åbne i ny flotte rammer i Danmarksgade, og så kom Coronakrisen for alvor. Men minerne er positive i butikken denne tirsdag, hvor vi besøger dem.

Chefoptiker og Partner Michael Biegala er løbet en tur i Føtex – batterierne i spritbeholderen skulle skiftes, men vi bliver af optiker Thomas Hjort Nielsen guidet rundt og ser på de mange nye tiltag for at sikre sikkerheden og sundheden hos kunder og personale. Da touren er slut er Michael tilbage, og han er glad for det sundhedsfaglige fokus.

“Vi skal naturligvis gøre alt, hvad vi kan for at begrænse smitten. Vores arbejde er dog også at sikre vores kunder livsværdi ved et godt syn, så vi holder bogstaveligt talt åbent igen for vores kunder. Hele vejen har det vigtigste for os været sundheden og sikkerheden. Jeg synes generelt, at vores kunder har været virkelig gode og søde. De holder afstand og hjælper hinanden,” siger Chefoptiker Michael Biegala. 

Thomas viser os de nyeste tiltag med visir, plexiglas, handsker, sprit – det er ikke et krav, fortæller THomas, men vi følger WHO. 

“Samtidig er vi blevet endnu mere digitale – vi kan det meste på vores hjemmeside, både hvad angår bestilling af briller, men også at få rådgivning fra en optiker,” supplerer Michael.

Louis Nielsen oplevede et stort ryk-in, da butikken genåbnede i sidste uge, men det har normaliseret sig.

“Vi havde virkelig travlt, men igen må jeg sige, at folk var gode til at passe på hinanden, og dertil kommer de mange tiltag, vi har taget. Når vi er på den anden side, så håber vi naturligvis, at fredericianerne vil kigge forbi os, som var det gamle dage, for vi kan mange ting, men lige nu er fokus et andet sted, hvilket vi forstår. Vi holder dog åbent og tager alle de forbehold, vi skal og lidt mere til,” siger Michael Biegala

Læs også

Leave a Reply