Sæson to af den populære serie Sunday ruller over skærmen på YouSee-tjenesten i disse uger, hvor der præsenteres et nyt afsnit hver søndag, men allerede nu er optagelserne til sæson tre i fuld gang.

Hvis du har set Sunday, der spilles af den lokale komiker Melvin Kakooza, og den populære komiker Mick Øgendahl i gadebilledet i Fredericia er der en god grund til det.

Optagelserne er nemlig i fuld gang til sæson tre og i den forbindelse har Monjasa Park blandt andet været i brug til optagelserne, ligesom det har været tilfældet med de tidligere sæsoner.

I tredje sæson hyrer Birgit Schaefer en ny chef for trænerteamet, Tommy Olsen, spillet af Mick Øgendahl. Karakteren Tommy er tidligere fodboldlegende, har stor medietække og er god til at skabe begejstring omkring sig.

Læs mere om Øgendahls medvirken i Sunday her:

Fredericia AVISEN var med til optagelserne af en scene på Monjasa Park, hvor vi på tætteste hold så, hvordan en optagelse foregår.

Marie-Louise Magnussen, der er caster på programmet, fortalte blandt andet til os, at der kan blive ændret spontant i manus og måden der skal optages på og derfor skulle man sidde og holde sig klar og man kunne ikke være helt forberedt på, hvornår man skulle optages.

Nogle statister var indkaldt til at være der i ca. fire timer, men det var langtfra i alle fire timer, at der skete noget for statisterne. De pågældende statister var “på” i halvanden times tid, hvor der blev optaget og sådan foregår en normal produktion af programmer som Sunday.

Det var meget spændende at følge hvordan instruktør Jesper Rofelt var, da der blev optaget. Der var intet overladt til tilfældighederne. Scenen vi overværede blev optaget fra et utal af forskellige vinkler, hvor der var forskelig fokus fra både kamera og lyd.

Monjasa Park danner igen noget af rammen om Sunday. (Foto: Magnus Runge Madsen, Fredericia AVISEN)

Til optagelser som Sunday er der et kæmpe hold “behind the stage”, og når man har har set første sæson af Sunday og de første par afsnit af sæson to kan man godt se, at kvaliteten er i top. Det er tydeligt, at det er folk, som har prøvet den slags før med måden, der blev irettesat på. Det var også tydeligt, at folkene bag vidste hvilke knapper de skulle trykke på i forhold til måden de sagde tingene på til statisterne og skuespillerne, hvis noget skulles laves om. Det blev sagt på en måde, som var sjov, men samtidig var det klart for alle, hvad der blev ment og man bare skulle gøre som der blev sagt.

Efter at have overværet den ene scene er der ingen tvivl om, at der venter endnu en spændende sæson Sunday, hvor en af Danmarks bedste og mest berømte komiker medvirker sammen med vores lokale islæt, Melvin.

https://www.fredericiafriskole.dk/

Leave a Reply