I Fredericia Løbeklub drømmer bestyrelsen om at starte en afdeling for unge. Den drøm er nu tættere på at kunne blive til virkelighed, efter at klubben har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, der betyder, at alle kan støtte løbeklubben, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Papiret foran Kim Stewen ligger nu underskrevet til stor glæde for ham og resten af medlemmerne i Fredericia Løbeklub.

Han har nemlig på vegne af Fredericia Løbeklub indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, som betyder meget i forhold til at opfylde en af klubbens helt store drømme, fortæller Kim Stewen, som er ansvarlig for den nye sponsoraftale.

“Idéen er, at vi vil starte en ungdomsklub, sådan vi kan komme ud til de store stævner. Men at deltage i dem koster også en del penge. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med OK, da den giver os mulighed for at kunne arbejde mere med de unge ved at give dem deres egen afdeling og give støtte til stævnerne,” siger han.

Sådan støttes løbeklubben

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Fredericia Løbeklubs sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Løbeklubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte løberne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Udover at bruge de kommende sponsorindtægter på at starte ungdomsafdelingen har Fredericia Løbeklub endnu et tiltag, den gerne vil bruge nogle af midlerne fra OK på, lyder det fra Kim Stewen.

“Det første år vil kontingentet for de unge være gratis, da der er mange andre udgifter forbundet med løb. Skoene er dyre og holder ikke ret længe. Derudover er der tøj og andet udstyr som et løbeur, der skal investeres i,” siger han.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund
https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00