Den danske soul sanger Patrick Dorgan udgiver nyt album til november og i dag udkommer singlen ”Bitter”. Se Danmarks nye store soul stjerne i Vejle Musikteater torsdag den 10. marts 2016.

P3’s mest spillede
Patrick Dorgan er braget ind på den danske musikscene med sin autentiske og iørefaldende soul. Hans stemme har været overalt på de danske radiobølger, siden han for et år siden udsendte den bittersøde debutsingle ”On the Way Down”. Det var dog efterfølgeren ”Marilyn”, der gav Patrick Dorgan sit helt store gennembrud, singlen topper nemlig listen som årets mest spillede blandt danske artister på P3.

 

Debutalbum på vej
Nu er Patrick Dorgan endelig klar til at følge op på den store succes. Det sker med singlen ”Bitter”, som viser endnu en side af den danske sanger og tager lytteren endnu tættere på Patrick’s fængslende vokal. Singlen varsler om et spændende debutalbum fra Patrick Dorgan, som er på gaden 13. november.

Flere har allerede spået Patrick Dorgan en stor fremtid og Gaffa har fremhævet ham som én der er værd at holde øje med. Allerede 27. november giver han koncert i SPEKTRUM i DGI Huset i Vejle, når han er special guest til koncerten med Lukas Graham og torsdag den 10. marts giver han solokoncert i Vejle Musikteater.