Glæd jer til en aften i selskab med Danmarks ukronede krimidronning, Sara Blædel, der på trods af sin ordblindhed har skrevet ikke mindre end 13 bøger.

I anledning af ordblindeugen 2019 besøger Sara Blædel Fredericia Bibliotek, hvor hun fortæller om sin opvækst og sit liv som ordblind succesfuld krimiforfatter.

Om sin ordblindhed har Sara Blædel tidligere sagt:

”Da jeg gik i skole var der ikke særlig meget opmærksomhed omkring ordblindhed, det er der heldigvis nu. MEN der kan sagtes komme endnu mere og derfor er jeg glad for at fortælle min historie.” ”Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg selv er ordblind – ikke så meget længere, men jeg kæmpede med det som barn. Og derfor er det jo lidt gak at springe ud i et liv som forfatter.”

”Bare fordi bogstaver har svært ved at finde deres plads, så betyder det jo ikke, at man ikke ved, hvad man skal sige. Det betyder ikke, at man ikke kan finde ud af at fortælle en historie.”

Reserver din plads til en aften med Sara Blædel nu, inden det er for sent

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til det gratis arrangement.

Tilmeldingsfrist 1. oktober. Dato og tid: Torsdag 3. oktober 2019 kl. 18.30-20.30

Sted: Fredericia Bibliotek, Prinsessegade 27, 7000 Fredericia

Arrangementet er en del af ordblinduge40.dk.

Foredraget er arrangeret af CSV Fredericia/Kolding, HF og VUC Fredericia, AOF Center Sydjylland, Fredericia Bibliotek og Netværkslokomotivet.

Det vil være muligt at få en snak med arrangørerne i løbet af aftenen for at høre om, hvilke tilbud de kan præsentere for ordblinde.

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00?