Torsdag d. 21. februar kl. 18:30 optræder youtuberen Rasmus Brohave på Tøjhuset i Fredericia. Oplev en test på Rasmus Brohaves nyeste show INTERNETSTJERNE?

En af Danmarks mest populære internetfænomener er klar med et helt nyt live-foredrag, hvor han deler ud af sit liv som YouTube’er. Det har fået titlen Internetstjerne? udover at fortælle om hans egen vej fra multiallergisk knægt i Svendborg til ombejlet Youtuber, så er det også et show, hvor Rasmus reflekterer over sin egen status og sætter spørgsmålstegn ved, hvor meget internetstjerne han egentlig er og har lyst til at være. Showet har egentlig først premiere den 26. Februar, men allerede den 21. Kan man komme forbi Tøjhuset og se et testforedrag, hvor Rasmus prøver det hele igennem og giver alle en forsmag på showet. 

Om Rasmus

Rasmus Brohave er med mere end 250.000 faste abonnenter på YouTube og mere end 290.000 følgere på Instagram en af landets suverænt største internetfænomer. Derudover er han UNICEF-ambassadør og har optrådt i et hav af TV-programmer både som vært og gæst.

Rasmus’ mantra har altid været “at han bare gerne vil underholde”, hvilket resulterede i hans første YouTube-video i 2012. Siden har hvad der startede, som en hobby udviklet sig, ikke blot til en livsstil, men til et regulært fuldtidsarbejde, hvor seriøse såvel som useriøse, emner bliver taget op alene eller i selskab med andre velkendte ansigter. Et arbejde som ligeledes har indbragt flere anerkendelser fra fx Guldtuben og i litterære sammenhænge Orlaprisen for bogen: “Sådan blev jeg Rasmus Brohave” (2017).

Internetstjerne? er Rasmus Brohaves første live show som publikummet i Fredericia bliver de første til og få en smagsprøve på. ​ ​Det henvender sig både til alle hans mange faste følgere og til forældre og folk som bare er interesserede i, hvordan det foregår bag facaden hos en af de få YouTubere der virkelig er braget igennem og har skabt en skare på hundrede tusinder af følgere.

Mere info og billetsalg: https://www.tojhuset.dk/koncerter/februar-19/rasmus-brohave-test/

Fakta: +250.000 abonnementer på youtube. +290.000 følgere på instagram. TV vært på flere programmer. UNICEF ambassadør. Forfatter. Vinder af flere priser fra Guldtuben. En af Danmarks største internetfænomener. 

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen