For nogen tid siden kunne man se, at Morten Spiegelhauer og co. var i Fredericia for at lave optagelser. Den udsendelse har nu været vist på TV 2 og kan ses på TV 2 Play.

Flere fredericianere spottede i løbet af august, af der var aktivitet omkring Gammel Havn, hvor Operation X stod ude foran Café MUMS med en person. Det viste sig at være svindleren Dion Brockdorff, der er fodboldspilleren Kevin Conboys ex-svoger.

Dion havde svindlet med flere ejendomsselskaber, som han havde oprettet med Conboy som pengemanden. Conboy har jf. udtalelser til forskellige medier ikke været vidne om svindleren, og Dion har også nægtet, at fodboldspilleren var involveret i svindlen.

Selskaberne blev erklæret konkurs, og derfor kunne Dion, der var direktør, ikke længere have stillingen og Kevin Conboy blev derfor uden han vidste det indsat som direktør og kom til at hæfte for millionbeløb, som han skylder den dag i dag.

I Operation X fik Spiegelhauer en person til at tage skjult kamera på, og mødes på Hotel Gammel Havn med Dion, der skulle fortælle mere om firmaet. De forhold, som Spiegelhauer havde Dion mistænkt for, blev bekræftet, men da Spiegelhauer konfronterede Dion med det, havde Dion ikke samme svar. Dion mente, at forholdene muligvis havde fundet sted, men han kunne ikke huske det, da han påstod, at han har korttidshukommelse.

Læs her mere om svindlen, der er foregået. Se her udseendelsen på TV 2 Play.

Om Operation X:

Operation X er et dokumentarprogram på TV 2, der afdækker ulovligheder som f.eks. skattesvindel blandt store virksomheder og dyremishandling. Programmets vært er Morten Spiegelhauer.

http://www.fredericiakfum.dk