Tøjhusets cafe inviterer musikere og publikum til hyggeaften

Er du solist, er I et band, er I en duo, spiller du rock, pop, folk, R&B, blues, singersongwriter eller anden genre, ligger der sange, der trænger til at blive hørt af et lyttende publikum, så har du/I mulighed for, at skrive jer på listen som optrædende ved Open Mic som foregår på Tøjhuset, tirsdag d. 8. maj kl. 19.

Det er et forum og en scene, hvor det kun handler om musikken og kun på musikkens præmisser og intet andet. Her er der rig mulighed for at skabe nye kontakter, udveksle ideer på kryds og tværs, og få nye musikalske input.

Ud over at komme og spille vil der også være mulighed for at få gode råd vedr. sangskrivning, hvordan man kommer videre med sin musikalske karriere, vejledning til indspilning og markedsføring af sin musik, rettigheder i forhold til KODA, Gramex Royalty og forlag samt en god snak omkring et liv med musik.

Tilmelding og nærmere info sker på facebook-gruppen: openmicfredericia

Værtsbandet ”Bechmann Sidenius” vil stå for aftenens backing af evt. solister og ligeledes lægge ud med 2-3 sange.

Duoen har mange års erfaringer som musikere, sangskrivere, producerer, og har bl.a. spillet og arbejdet med: MeW, BAAL, ANGU, Humleridderne, Nikolaj og Piloterne, Kristian Lilholt, Lasse Helner, Røde Mor, Holtsø Wittrock, Ester Brohus The Deepers, Soul Acedemy, Under Byen, Sing Sing Sing, Ivan Pedersen, Nanna Larsen, Poul Krebs, Esben Kronborg, Turbulens/Morten Okbo, De Marco…

Open Mic er en helt central ting i USA for musik scenen, både som upcoming og for den mere etablerede musiker. Igennem årtier har Open Mic været en bærende del i mange byers musik liv, store som små. Det er en tradition, som i dag er så indgroet i den enkelte amerikaners bevidsthed, at de ofte går til open mic’s flere aftner om ugen. For den enkelte musiker og for de bands som spiller på open mic, er det scenen, hvor man kan gøre opmærksom på sin musik, få prøvet nyt materiale af, for et lyttende publikum. Der ingen begrænsninger hvad angår genren, ligesom man også selv bestemmer om man vil spille egne eller andres numre. Og har man kun lyst til at komme og lytte, så er man selvfølgelig også velkommen.

Der tages en beskeden entre for publikum på 20 kr. men så er der også inkluderet en kop kaffe.