Politiet er kommet med en opdatering på færdselsuheldet på Vejle Landevej. De foreløbige forklaringer tyder på, at part 1, der kørte ind i part 2, havde holdt for fuldt stop.

Det var færdselssager relaterede sager, der prægede dagens døgnrapport, som Finn Ellesgaard fortalte om på pressebriefingen. Mandag klokken 16:00 blev en 37-årig mand, der ikke er fra Fredericia, sigtet for at køre uden førerret på Vejle Landevej. 

Klokken 20:00 blev en 49-årig mand, der er fra Fredericia, bragt til standsning på Vejlevej. Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og det blev han sigtet for.

Færdselsuheldet på Vejle Landevej mandag ved 15:30-tiden. Part 1 holdt for fuldt stop og ville køre videre over til Herslevvej, men da vedkommende kørte ud, kørte bilen sammen med part 2, der er en bil med en trailer. Part 1 kunne ikke nå at bremse, og derfor endte parterne med at køre sammen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.