Sydøstjyllands Politi er kommet med en opdatering på den voldsomme brand, der medførte meget udrykning til Nordre Kobbelvej mandag formiddag.

Vicepolitikommisær fra Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, stod for dagens døgnrapport, og han startede med at komme med en opdatering på branden, som man kan læse mere om ved at klikke her.

– Vi blev kaldt til stedet klokken 10:31, og man vurderede, at det ikke var til fare for beboelse. De fik selv styr på det i samarbejde med TrekantBrand, og man vurderer, at branden er sket som følge af varme i affaldsoplægget. 12:40 kørte indsatslederen fra stedet , siger Finn Ellesgaard.

I Købmagergade ved Kanalbyen omkring området ved de små haver har der været indbrud, oplyser Ellesgaard.

– Der er brudt en hængelås op, men ikke stjålet noget. Det er sket mellem mandag d. 15. februar klokken 08:00 og frem til igår klokken 15:53, siger Finn Ellesgaard og slutter:

– I et kælderrum på Skansevej har der været indbrud. Det er sket mellem fredag klokken 17:00 og mandag klokken 08:28, men der er ikke stjålet.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer