Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vagtchef Hans Hoffensetz stod for dagens første pressebriefing. Han gav en opdatering på situationen omkring Øster Voldgade, hvor der er spærret af.

Klokken 05:35 hørte en beboer, at det larmede i underetagen og så gik han og så, hvad der foregik. Han så to gerningsmænd, der havde brudt et vindue op. Manden stillede sig i vejen, og den ene gerningsmand sagde, at han stikker ham ned, hvis han ikke fjernede sig. Der er ikke set noget våben, men truslen gør, at det går ind under røveriparagraffen.

I forbindelse med røveriet har politiet haft hundepatruljer og teknikere på stedet. Hans Hoffensetz fortæller, at arbejdet på stedet snart er færdigt. Under røveriet er der stjålet computere, pas, pung og kreditkort.

Efter røveriet er de to gerningsmand kørt fra stedet i en bil, og i den forbindelse er politiet interesseret i at høre fra vidner, der har set noget.

Da området omkring Øster Voldgade var spærret gik en 28-årig fredericianer ind bag afspærringen. Det sigtes han for.

På Vejlevej klokken 03:53 blev en bil bragt til standsning. Det viste sig, at den 28-årig fører af bilen kørte påvirket af alkohol og også var påvirket af narkotika.

I en stuelejlighed i Kongensstræde er der en sag om hærværk. Anmelder hørte, at det larmede på døren ved den franske altan, og han så tre løbe fra stedet. Da døren har fået synlige slag anmeldes det som hærværk.

Klokken 01:30 blev en 23-årig fredericiansk mand standset. Det viste sig, at han ikke havde førerret.

I hele politikredsen har der været 56 anmeldelser omkring musik til ulempe, og de 53 af sagerne har politiet reageret på. I Fredericia er der tale om sager på følgende veje:

⁃ Kongensgade

⁃ Primulavej

⁃ Vendersgafe

⁃ Danmarksstræde

⁃ Gothersgade (2 sager)

⁃ Løvagervej

⁃ Erritsø Bygade

Den første anmeldelse omkring episoden på Erritsø Bygade skete klokken 02:28, hvorefter politiet tog telefonisk kontakt til ham, der afholdt festen. Han sagde, at han vil skrue ned for musikken, men det skete ikke. Politiet rykkede derfor ud til stedet klokken 06:32, og gav et påbud om at skrue ned.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply