Efterforskningen fortsætter, og Københavns Vestegns Politi beder fortsat vidner henvende sig. Politiet er aktuelt især interesseret i oplysninger om en koksgrå Skoda Octavia stationcar, som blev stjålet i september og sættes i forbindelse med skudepisoden.

Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat skudepisoden, hvor en mand sidst i 20’erne blev dræbt af skud på Brøndby Nord Vej torsdag klokken 14.30.

Københavns Vestegns Politi takker vidner, som har henvendt sig, og opfordrer fortsat alle med oplysninger til at kontakte politiet – enten i den mobile politistation, som er på Brøndby Nord Vej til ud på aftenen, eller ved at ringe døgnet rundt på telefon 4386 1448.Stjålet koksgrå Skoda Octavia 

Politiet søger fortsat oplysninger om en Skoda Octavia stationcar, som kørte væk fra Brøndby Nord Vej efter skudepisoden.

En tilsvarende bil blev fundet i brand kort efter klokken 14.45 cirka seks kilometer væk på Midlergårdsvej (og ikke som først oplyst på den nærliggende Nybovej), som er et grønt område.

Politiet arbejder fortsat ud fra en formodning om, at den afbrændte bil og bilen på Brøndby Nord Vej kan være den samme.

Den afbrændte bil er en koksgrå Skoda Octavia stationcar fra 2016 med registreringsnummer BA 65.691, som er stjålet med nøgle ved et indbrud i Rødovre natten til fredag den 2. september.

– Vi hører gerne fra vidner, som har set bilen siden tyveriet i september eller i går ved Brøndby Nord Vej eller på vej mod Midlergårdsvej, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Vicepolitiinspektøren tilføjer, at politiet ikke frigiver yderligere oplysninger om offeret. Politiet er generelt underlagt tavshedspligt i forhold til personoplysninger og ønsker desuden at tage hensyn til de pårørendes privatliv.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at en mindre dreng, som befandt sig nær skudepisoden, ikke led fysisk overlast og er hos sin familie. Der er etableret kontakt mellem familien og Brøndby kommune, der har mulighed for at yde støtte i denne forbindelse i øvrigt.

Peter Malmose oplyser slutteligt, at episoden fortsat bærer præg at være målrettet. Der efterforskes stadig bredt, og det er for tidligt at sige noget om motiver, miljøer og mulige relationer.