Forside Mad Onsdag d. 24. april er der gratis middag i headspace Fredericia

Onsdag d. 24. april er der gratis middag i headspace Fredericia

DEL
Headspace
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Formålet med arrangementet er, at gøre det lettere for unge Fredericianere, som føler sig lidt alene eller måske ensomme, at møde nye mennesker på tværs af hele Fredericia, ved at invitere til fællesskab med mad som omdrejningspunktet.

“Strategi for Udsathed, Fredericia Sund By og headspace Fredericia har hver især fat i nogle af de mennesker som føler sig alene – vores håb er at bringe nogle af dem tættere sammen ved at lave en fin aften for dem, hvor vi i fællesskab er værter for dem”, fortæller Louise Gade Ellekrog, som blandt andet arbejder med Strategi for udsathed i Fredericia Kommune.

Arrangementet er et blandt flere i Fredericia i uge 17, hvor der hele landet over bliver holdt fællesspisninger under navnet Danmark Spiser Sammen. Det er blandt andre Folkebevægelsen Mod Ensomhed der står for kampagnen.

I headspace Fredericia bliver der dækket op til 30 personer ved mindre borde fordelt i forskellige rum i stueetagen, hvor der også er indrettet med sofaer, lænestole, daybeds og graffiti på væggene.

“Vi har valgt at prioritere, at lave et mere ungt og afslappet og samtidig også et lidt mindre arrangement, end dem der ellers er i Fredericia. Især fordi vi ved, at mange af de unge der kommer hos os, ikke har det godt med alt for store forsamlinger og for stive rammer. De mangler fællesskaber de kan være med i – så nu prøver vi at skabe noget for dem. Vi glæder os helt vildt”, fortæller ungerådgiver i headspace Fredericia Cecilie Roed Schultz. 

Menuen er som resten af arrangementet uformel og ungdommelig. Der bliver nemlig serveret en kæmpe taco-bar, hvor deltagerne selv sammensætter deres tacos. Der vil være en masse lækkert til både vegetarer, veganere og selvfølgelig også de altspisende.

Alle der ønsker at deltage skal tilmelde sig arrangementet på mailadressen mindreudsathed@fredericia.dk eller via hjemmesiden danmarkspisersahttps://danmarkspisersammen.dk/event-list/?uuid=SJYMnDOY4&fbclid=IwAR1ZtiwYGdBzS3xuOc5FdiLrPgigI9dFoRsRXF-uKKmefTZ62sOH0_9MdGQ)mmen.dk

De 30 pladser fordeles efter “først til mølle”-princippet.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.
DEL