Fredericia bliver inden længe en tøjbutik rigere, når den landsdækkende tøjkæde Only flytter ind i Gothersgade, i de lokaler der indtil nu har huset Sportmaster.

Mange piger og kvinder bliver formodentlig rigtig glade, så snart en ny og flot Only-butik slår dørene op i Fredericia. Det er deres butik nummer 76 i Danmark, fortæller Country Retail Manager for ONLY Stores i Danmark, Caroline Harder til Fredericia.

“Vi har et mål om, at være rundt i hele landet, så her er Fredericia et naturligt sted for os at være. Det bliver vores butik nummer 76 i landet, men ikke den sidste. Vi har et mål om at nå 90 butikker”, fortæller Caroline Harder og fortsætter:

“Vi startede med otte butikker, og her syv år senere kan vi åbne vores butik nummer 76, det er vi meget stolte af”.

Også lokalerne i Fredericia vækker tilfredshed hos modegiganten, der er ejet af Bestseller.

“Når vi kigger på mulige lokaler til vores butikker går vi altid efter de bedste lejemål, og lejemål hvor vi er helt sikre på, at vi kan åbne en stor og flot butik. Det har vi fundet med lokalerne i Fredericia, så det er vi glade for”.

Åbningen kan variere, men Country Retail Manager for ONLY Stores i Danmark, Caroline Harder, forsikrer, at det senest bliver i oktober.

“Planen er, at vi åbner i oktober hvis alt går efter planen. Men der kan jo også ske det, at de eksisterende lejere er tidligere ude af deres lokaler end planlagt, og hvis det er tilfældet, så åbner vi selvfølgelig før. Vi vil rigtig gerne åbne hurtigst muligt i Fredericia”, fortæller Caroline Harder.

Desuden fortæller Harder, at de endnu ikke er i mål med at finde de ansatte der skal være med til at drive butikken – så her opfordrer hun alle med lysten til at arbejde i Only til at søge. Ansøgninger kan sendes til gitte.kjerstein@bestseller.dk, fortæller Caroline Harder.

https://www.place2live.dk/fredericia/