Der er garanti for god underholdning og det kommer ikke til at gå stille for sig, når Onkel Reje og hans mærkelige ven Niller kommer forbi og laver ballade. Der bliver sang, dans og gaver. Onkel Reje er kendt fra Onkel Rejes sørøvershow, der kører på Ramasjang. Hans mærkelige ven Niller er ikke kendt for andet end at være mærkelig. Til showet kan du høre store hits fra CD´en ”Onkel Rejes Store Pladehits”, såsom ”Jeg kan ikke lide at gå i bad” og ”Prutte Prutte Prutte”. Kom og vær med og oplev den legesyge og musikalske Onkel Rejes fantastiske og skøre univers.

Onkel Rejes Sang- og Danseshow er for alle børn og deres forældre. Det starter kl. 16.00 og finder sted i Nicolai Gården den 21. august. Arrangementet følger lige i hælene på borgmesteren, som igen i år åbner ballet med en tale og en varm velkomst til alle ved dette års Kulturnat i Kolding.

Bemærk! Brille er ikke med i showet. Til gengæld er det ganske gratis at deltage.

Programmet for kulturnatten i Nicolai byder også i år på masser af gode oplevelser, som afspejler skæve, kantede og kreative kulturtilbud indenfor musik, udstillinger, film og meget mere.