Fredag d. 13. september byder Tøjhuset på komik af højeste karat, når der lukkes op for Torben Chris’ ABC.

I oneman-showet kaster Torben Chris sit altid kritiske blik på hverdagens finurlige observationer og betragter dem gennem sine logiske briller. For som man også har kunnet se i tv, er Torben Chris meget optaget af, om ting giver mening. Gør de ikke det, kommer de en tur igennem Chris-maskinen og kommer ud i den anden ende som jokes med kant og skarpe holdninger.

Torben er ikke bleg for at stikke snuden frem i den offentlige debat. Han har blandt andet gjort sig internationalt bemærket med et billede af sig selv i badekar med sin datter – og med sin egen far. Derudover har man i to sæsoner kunnet se en frådende Torben Chris brokke sig over alt fra politikere til popcornpriser i programmet “Giver det mening – ifølge Torben Chris” på TV 2 Zulu.

“Torben Chris’ ABC” er komikerens andet onemanshow – foruden hans tre succesfulde shows sammen med Thomas Hartmann, “Mens Room”. Showet er minutiøst gennemarbejdet, så hvis man ønsker at bruge sin energi på en skolelærer, som man rent faktisk gider at blive belært af, er der her garanti for, at man bliver begavet med både morskab, klogskab og galskab.

Tøjhuset har programsat 2 shows, (12. og 13. september), men det er kun muligt at få billetter til fredag d. 13. september, og her er der også kun ganske få billetter tilbage. Billetsalg: tojhuset.dk.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her