Der sker noget hele tiden på den danske E-sports scene, og Fredericia AVISEN er med i front, når der er nyheder. Til den Kommende StarSeries i Kiev,hvor Heroic møder Amerikanske Cloud9, er der varslet udskiftning på de eftertragtede 5 pladser.

Heroic forstærker deres line-up

Patrick “es3tag” Hansen bænkes før StarSeries i KIev, alle sejl sættes ind før mødet med Cloud9. Tidligere på måneden offentliggjorde Heroic, at man havde skrevet under med Ruben “RUBINO” Villarroel og i dag offentliggør Heroic at RUBINO træder ind på holdet.

RUBINO er en erfaren spiller, som tidligere har spillet for Copenhagen Wolves, Team Dignitas og North, ligesom han har været hentet ind som stand-in for Nicolai “dev1ce” Reedtz hos Astralis i en periode sidste efterår.

Tankerne hos Heroic

“Vi er i gang med at bygge på holdet både spillemæssigt og mentalt. Der er virkelig meget talent og kvalitet i holdet, men vi vil selvfølgelig altid have øjnene åbne for, at forstærke os yderligere. Derfor er jeg glad for, at vi nu har fået muligheden for at bringe en spiller af RUBINOs kvalitet ind på holdet, hvor han fra dag ét kommer til at bidrage med sin erfaring og ro. Vi sigter efter toppen og vi har i dag taget endnu et skridt for at nå derop” udtaler Luis “Peacemaker” Tadeau, Head Coach for Heroic

“Jeg har jo tidligere stiftet bekendskab med måden, man arbejder med holdene i RFRSH og de faciliteter, der stilles til rådighed både i forhold til fysiske rammer og staben omkring holdene. Derfor var jeg sådan set ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, og jeg glæder mig vildt til at være en del af Heroic, som allerede nu er på vej frem”, siger Ruben “RUBINO” Villarroel om skiftet.

Foto: RFRSH Entertainment

Vi glæder os på redaktionen til at se Ruben “RUBINO” Villarroel i aktion på Heroic når de deltager i den nye konstellation i den kommende turnering StarSeries i Kiev i næste uge. Vi glæder os ligeledes til at se Patrick “es3tag” Hansen i en anden konstellation hvis han ikke kæmper sig tilbage i sædet.