Vil du gerne være med på podcast-bølgen, men er måske aldrig rigtig kommet i gang af frygt for, at ingen vil lytte med? Giv OmniPod en chance – her får alle en stemme uanset profession, tekniske kunne og antal følgere.

OmniPod er en ny app for podcasting, hvor alle har en chance for at blive hørt. Det er dog langt fra bare ‘endnu en podcasting App’, og med appen er partnerteamet fast besluttet på at ændre måden, hvorpå vi deler viden, erfaring og oplevelser med hinanden.

Med OmniPod kan du hoppe med på den stadigt voksende podcasting trend og skabe dine egne lydklip/episoder, som kan deles med netværket direkte i appen – eller lytte til alle de podcasts, du er vant til fra andre platforme samt dit eget netværks audio-updates. OmniPod er dermed en ny måde at kommunikere med hinanden og være social på.

Formatet er lyd, og indholdet – ja, det bestemmer du helt selv.

TILGÆNGELIGT OG SOCIALT

I dag er podcasting i høj grad forbeholdt professionelle podcasterer og influenter med adgang til det nødvendige udstyr og tekniske kunnen, mens den almindelige bruger må holde sig til lyttersiden. Og det er netop dét OmniPod søger at ændre for at gøre podcasting mere tilgængeligt og socialt.

“Der er tidligere blevet spurgt, om social podcasting er ”the next big thing?”. Det er vi overbeviste om, at det er. Det er bare endnu ikke succesfuldt blevet introduceret til massemarkedet. Med OmniPod stræber vi efter at gøre podcasting til allemandseje og give alle en stemme uanset erfaring, tekniske færdigheder og dyrt udstyr. Og så ønsker vi at gøre podcasting til en social oplevelse – tænk traditionelt socialt medie men gennem det sagte ord i stedet”.                                                                                           

-Trine Hoffensetz Winther, CEO & founding partner.

Foto: Trine Hoffensetz

”LYTTER”, ”SNAKKER” ELLER BEGGE DELE?

Med OmniPod kan du altså selv blive ’podcaster’, og emnet kan du helt selv bestemme. Du skaber dine egne rammer og stemme, uden at du behøver være professionel podcaster med mange følgere. Appen lader dig udtrykke dine oplevelser når som helst, hvor som helst. Så længe du har din smartphone på dig, kan du optage episoder og dele dem direkte med dit netværk.

Hvis du er mere til at være med på en lytter er det også muligt – bare smid hovedtelefonerne på, og lad appen tage dig gennem netværkets opdateringer eller andre podcasts baseret på netop dine interesser.

Vi ønsker at tappe ind i muligheden for at holde sig opdateret on-the-go og udvide denne feature yderligere til brugernes eget sociale netværk. Med Appen kan folk følge med i hinandens liv, viden og erfaringer gennem hovedtelefonerne uanset hvor de er, og hvad de laver.”

Kenneth C. H. Winther, founding partner

Foto: Kenneth C. H. Winther

I korte træk, er OmniPod for lyd, hvad Instagram er for billeder. I Appen kan brugerne optage og uploade nye lydfiler, redigere, tilføje filtre, dele med deres netværk, lytte til andres podcasts/opdateringer – og selvfølgelig like, følge og kommentere helt som de er vant til fra andre sociale medier. OmniPod tager podcasting fra envejskommunikation til et reelt dialogbaseret medium, hvor alle kan være med.

STOR INTERESSE OG GLOBALT POTENTIALE

Allerede under udviklingen af version 1.0 har der været stor interesse for det nye sociale medie fra både investorer og influenter. Blandt andet er nogle af de skarpeste profiler indenfor både lyd, marketing og tech hoppet med ombord på rejsen som eksterne rådgivere, hvor de hjælper med at sikre den højeste kvalitet i alle aspekter fra konceptudvikling til eksekvering.

Vi er utroligt begejstrede for at have så stærkt et advisory team med ombord, da det i høj grad hjælper os med at ramme plet og få skabt den bedst mulige App og sikre en høj kvalitet til brugerne fra start. Vi er overbeviste om, at vi kan revolutionere podcast mediet, og vi ser et kæmpe globalt potentiale med afsæt i den kontinuerlige udvikling og interesse for podcasting – med mange millioner lyttere verden over.” 

-Armin Kavousi, founding partner

Foto: Armin Kavousi

OmniPod Appen vil være tilgængelig I AppStore og Google Play i uge 41. Du kan finde mere info om OmniPod og downloade app’en på www.omnipodcast.com

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/78030?&q=88c889e5-f98b-4b3a-a276-39a78bd12a85&p=215902a9-9b95-4202-a9e8-cf92ed932cb1&ts=1566984830&c=billetten&e=201801&rt=Safetynet&h=ec63a4504fc4015bc1cf7d5992f54cc3