Jysk Service har som en gave i forbindelse med Fredericia Håndboldklubs oprykning sagt ja til at gøre thansen ARENA rent gratis efter, at det hele eksploderede med en guldfest i lørdags. Det omfattende arbejde er i gang og forventes færdigt i løbet af tirsdag.

Det hele eksploderede i guldregn og champagne, da FHK fik overrakt pokalen som symbol på, at de har vundet 1. division.

Søndag blev arbejdet indledt for Jysk Services mandskab, der troppede op i hallen og besigtigede det hele og startede på den omfattende rengøring tre mand stærk.

Mandag morgen fortsatte arbejdet, hvor Jysk Services forretningsfører Frank Jensen selv var trukket i arbejdstøjet med fem medarbejdere.

Ved middagstid mandag var Fredericia AVISEN forbi thansen ARENA, hvor Frank Jensen gjorde status på arbejdet.

“Det er noget mere omfattende end som så. Kombinationen af harpiks, champagne, øl og konfetti er virkelig ikke særlig god,” siger Frank Jensen og fortæller, at hans kollegaer og ham selv har måtte skure gulvet.

Frank Jensen er foruden at være forretningsfører trommeslager i HK Ultras. Derfor er FHK en klub, der står ham nært og da han samtidig er sponsor i klubben, fandt han det nærliggende at give klubben en hjælpende hånd.

“FHK betyder meget for mig, og når vi nu er rykket op i ligaen ville jeg gerne give dem noget ekstra udover mit årlige sponsorat,” forklarer Frank Jensen, der også pudsede facaden til thansen ARENA forud for festdagen i lørdags.

Hvor lang tid går der før, at arbejdet er færdigt?

“Jeg forventer, at vi er færdige i løbet af tirsdag og så er gulvet og hallen så god som ny, og den har vel aldrig været mere ren end siden den blev lavet om,” lyder det fra Frank Jensen.

https://trinity.dk/event/asparges-hvidvinsaften-2019/
Kom og nyd en skøn wine dinner i magiske rammer. Klik her.