Forside Om Fredericia Avisen

Om Fredericia Avisen

Fredericia Avisen drives uden offentlig mediestøtte, distributionsstøtte, momsfritagelse samt kommunal støtte, som andre medier i Fredericia nyder godt af. Derfor er opbakningen fra læserne fuldstændig afgørende for Fredericia Avisens fremtid. Fredericia Avisen drives af frivillige kræfter, da det økonomiske grundlag ikke er til, at der kan udbetales løn.

Fredericia Avisen tør slås for dig!
Fredericia Avisen leverer kritisk og uafhængig journalistik – fremfor sukkersøde pakkehistorier. Vi leverer den rå sandhed – fremfor det glansbillede, som blandt andet nogle af vore folkevalgte politikere ytrer at fortælle befolkningen i Fredericia. Fredericia Avisen tør slås for dig! For Fredericia Avisen er fredericianernes avis. En ting kan du være sikker på. Vi brænder for Fredericia og vores stolte traditioner i byen.

Bliv en del af Fredericia Avisen
Fredericia Avisen søger engagerede og motiverede skribenter, der brænder for at skrive til nettet. Folk, der har noget på hjerte, med en stor forkærlighed for fæstningsbyen ( eller Vejle, Middelfart og Kolding). Om du er fagnørd, eller du bare er vild med lokalsporten, er ligemeget.

Fredericia Avisen har også brug for gadespottere (kun Fredericia pt. ). Engang kunne man (lovligt) aflytte politiet. Dengang vidste man, hvad der skete i Fredericia. Den tid er forbi. Det er her at gadespotterne kommer ind i billedet.

Dit “job” består i, at observere rundt omkring i fæstningsbyen. Holder der flere politibiler i gaden? Er der ballade i nattelivet? Et hurtigt tip til os og artiklen kan skrives.

Del vores artikler på de sociale medier
Det er en afgørende del af vores kommunikation med hinanden, at vores artikler bliver delt på de sociale medier. Det giver en god debat samt en øget synlighed. Så derfor – del vores artikler.

Giv et bidrag
Fredericia Avisen’s succes er skabt med egne midler. Vi vil gerne lave en endnu bedre netavis og din økonomiske støtte vil være en meget stor hjælp i Fredericia Avisens fremtid.

Du kan støtte Fredericia Avisen med et valgfrit beløb. Fredericia Avisen bruger det anerkendte betalingssystem PayPal med garanti for sikkerhed. For at kunne indbetale dit støttebeløb, skal du være oprettet som bruger af PayPal.
ALLE BIDRAG – STORE SOM SMÅ – ER VELKOMNE. TAK!