FHK spiller kl.20.00 åbningskampen i Håndboldligaen mod GOG, og fra HK Ultras’ er der lagt i kakkelovnen efter otte års fravær fra det fine selskab.

Fredericia AVISEN har forud for opgøret talt med formand Anders Holm, som siger følgende:

“I Ultras kan vi rigtigt mærke hvordan forventningens håndboldglæde har spredt sig til hele byen. Allermest mærker man den når man går i den helt særlige magiske stemning i og omkring Fredericia Idrætscenter. En stemning der bare bliver vildere og vildere jo tættere vi kommer på kampdagen og kampstart. Men også når man kommer rundt i byen er der mange, der gerne vil tale håndbold med Ultras,” indleder Holm og fortsætter:

“Tænk vi lægger ud mod Danmarks næstbedste hold i sidste sæson. Så kan man da for alvor tale om at FHK er tilbage på håndboldens største scene.”

Det er dog ikke kun dagens kamp, som der er stor hype om. Det er en generelt hype, som har ramt HK Ultras og resten af den fredericianske befolkning.

“Da vi slog en bustur op til årets første udebanekamp, som spilles mod Mors-Thy helt i Thisted, var halvdelen af sæderne solgt efter et par timer. Det siger noget om, hvor stort det er og hvor meget folk glæder sig over og til vi spiller i den bedste række, at vi kan fylde en bus med 54 sæder på en 6-timers bustur t/r en fredag eftermiddag og aften. FHK er tilbage. Ultras er tilbage. Håndbold-Fredericia er tilbage,” slutter Anders Holm.

Der er kampstart mellem FHK og GOG klokken 20:00 i thansen Arena.

https://www.place2live.dk/fredericia/