Direktør, COO og medlem af direktionen i DLG, Ole Christensen, 65 år, har efter næsten 40 år i DLG besluttet sig for at træde ud af direktionen ultimo marts 2019.

DLG-koncernen vil i en periode fremover fortsat kunne trække på Ole Christensens mange års erfaringer og kompetencer, da han har takket ja til at varetage koncernens interesser via bestyrelsesposter i Danæg, DanHatch og DLG’s store datterselskab HaBeMa i Tyskland. Han vil også stå til rådighed for DLG’s direktion og løse ad hoc opgaver i ind- og udland.
“Efter 40 år i selskabet, heraf de sidste 25 år i DLG’s direktion, er det en af de største personligheder og dygtigste inden for vores branche, der vælger at træde tilbage. Derfor glæder det mig meget, at Ole Christensen fortsat ønsker at bidrage til DLG’s videreudvikling i en periode endnu, da han med sin stærke købmandskraft og store engagement har et uvurderligt kendskab og viden om landbruget,” siger koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll.

Nyt direktionsmedlem

Fra dags dato indtræder Niels Søren Rasmussen i DLG´s direktion. Han er 41 år, Jordbrugsøkonom (Cand. Oecon. Agro) og har siden 2004 været ansat i DLG-koncernen, hvor han startede som direktionsassistent.

“Niels Søren Rasmussen har et indgående kendskab til DLG’s mange forretningsområder og organisation. Dette sammenholdt med en betydelig faglig indsigt i landbrugsforhold og en resultatorienteret tilgang til forretningen gør ham til et stærkt kort for vores selskab,” siger koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll.

Fra 2007-2011 var Niels Søren Rasmussen HR-chef i DLG og fra 2011-2018 adm. direktør i GASA Group, hvor han stod i spidsen for en succesfuld turn-around af selskabet. Niels Søren Rasmussen indtrådte i april i år i DLG’s koncernledelse som koncerndirektør.

Privat er Niels Søren gift med Anna som er forsker på Aarhus Universitet og sammen har de to drenge på 6 og 8 år. Niels Søren Rasmussen bliver ansvarlig for DLG´s danske grovvareaktiviteter.