Direktør og medlem af koncerndirektionen i DLG, Ole Christensen, fylder 65 år den 9. januar 2018.


Med sin købmandstæft samt målrettede og store engagement, har han de sidste 37 år været drivkraften i at udvikle DLG’s forretning. Koncernen er i dag én af Danmarks største virksomheder med en omsætning på knap 49 mia. kroner – og er derudover ét af Europas største landbrugsselskaber. Som COO er Ole Christensen ansvarlig for DLG’s samlede grovvareaktiviteter, der er koncernens største forretningsområde.

I 1979 tog Ole Christensen selv initiativ til at blive en del af DLG-holdet, da han havde stor tiltro til forretningsideen i DLG. De første år arbejdede Ole Christensen i de jyske detailforretninger, først som sælger, blev hurtigt udnævnt som forretningsfører, sidenhen salgschef og afdelingsdirektør.

Ole Christensen har siden 1994 haft sin daglige arbejdsgang på Axelborg, heraf de fleste som medlem af DLG’s direktion, en position han fortsætter i. Derudover er han medlem af bestyrelserne for en række selskaber, som er ejet eller delvist ejet af DLG, herunder DanHatch, DanPiglet, Agro Supply A/S, Danæg og Nagro A/S.

Ole Christensen er en institution i grovvarebranchen og indbegrebet af kundefokus. For at bevare følingen med markedet og kundernes behov, har han samtidig med sin position i DLG’s topledelse altid prioriteret at møde og servicere landmandskunderne direkte. Han har med sine mange år i DLG et solidt overblik over branchen og er kendt for sin hurtige og skarpe evne til at analysere problemstillinger. Arbejdstimer bliver der loyalt lagt mange af, og arbejdsindsatsen er drevet af grundighed. Han tjekker nøje op på sagerne, og er dermed også en dygtig sparringspartner for kolleger og medarbejdere.

De timer, der måtte være tilbage efter en lang arbejdsdag, går ubeskåret til familien, som betyder meget for ham. Han er gift med Jonna og far til tre voksne børn og også farfar til to børnebørn, Anders og Laura. Fritiden tilbringes med at cykle på mountainbike og spille golf. Passionen for fodbold holdes også vedlige, bl.a. med stamplads til herrelandsholdets kampe i Parken sammen med hustruen.