Julen i restaurationsbranchen bliver for alvor skudt i gang på fredag, hvor det er J-dag. Hos Old Irish Pub, der har fået ny placering i Prinsessegade som kunderne har taget god imod, er man klar til en hektisk juleperiode.

J-dag er en af årets helt store begivenheder i restaurationsbranchen, og det er også noget, der bliver markeret fra Old Irish’ side.

“Vi pynter fantastisk flot op, og stiller i stærkeste opstilling. Vi glæder os til en rigtig fed aften med vores stamgæster, og alle de andre, der kommer forbi i løbet af aftenen,” siger Andreas Augustinussen, der er Old Irish’ distriktschef i Syd og Sønderjylland, til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Carlsberg kommer og deler gratis øl ud i løbet af aftenen. Jeg forventer, at vi vil få rigtig travlt og vi ser frem til en dejlig periode for os i de kommende måneder.”

Når juletiden kommer, så har Old Irish et tilbud om, at man kan holde julefrokost hos dem, og det er noget distriktschefen ser frem til.

“Det er vores højsæson nu her. Vi har julefrokoster, lørdagskoncerter og det er generelt en sjov tid vi går imøde. Vi har allerede flere udsolgte aftener med julefrokoster, så vi glæder os til en travl juletid,” fortæller Andreas Augustinussen.

For et par måneder siden flyttede Old Irish ind i de nye lokaler i Prinsessegade, og det er gået godt siden flytningen fra det gamle lokale i Gothersgade.

“Det går fantastisk, og vi er lykkedes med at skabe den stemning, som vi altid har drømt om. Det er vores klare opfattelse, at folk har taget godt imod os, og det vidner besøgstallene også om,” lyder det fra Andreas Augustinussen.

Old Irish Pub har tirsdag og onsdag klokken 17: – 02:00, mens pubben holer åbent torsdag fra klokken 17:00 – 05:00, samt fredag og lørdag fra klokke 12:00 – 05:00.

http://perhaps.dk/