Til sommer åbner moderne OK-vaskehal ved siden af Friis Autocenter A/S på Nordre Kobbelvej i Fredericia, der får Danmarks officielle miljømærke

I denne uge begynder byggeriet af en ny OK-vaskehal på Nordre Kobbelvej 5 i Fredericia. Det er Dagli’Brugsen Egeskov, der står bag byggeriet. Uddeler Poul Erik Qualmann forventer, at vaskehallen vil være klar til brug i midten af juni, og han glæder sig til at præsentere det færdige resultat for kunderne.”Vi har talt om at bygge en vaskehal i tre-fire år. Nu har vi fundet en rigtig god placering, hvor den ligger fint for vores egne lokale kunder. Det er kun tre kilometer væk fra Brugsen, og der er samtidig god tilkørsel fra Fredericia,” forklarer Poul Erik Qualmann.

God synergi

Brugsuddeleren ser også en stor fordel i, at vaskehallen skal ligge ved siden af et autocenter. Det er en god kombination for de lokale bilister, og hos Friis Autocenter A/S glæder de sig også til at få vaskehallen som ny nabo.”Vi har et rigtig fint samarbejde med OK og Dagli’Brugsen. Vi tror, at den nye vaskehal kan være med til at trække flere kunder til hos os, og så kan vi jo også selv bruge den,” siger Carsten Friis, indehaver af Friis Autocenter A/S.

Svanemærket vaskehal
Den nye vaskehal er så miljøvenlig, at den er udmærket med det nordiske svanemærke, der er Danmarks officielle miljømærke.”Det er et topprodukt. OK står for kvalitet i den sammenhæng. De er med på beatet, når vi snakker miljø og vaskeegenskaber. Vi køber et gennemprøvet og godt koncept,” siger Poul Erik Qualmann.Vaskehallen er forsynet med effektive renseanlæg, så størstedelen af vandet bliver renset og genbrugt. Samtidig er der en særlig biologisk rensebrønd, hvor bakterier “æder” de skadelige stoffer – kemikalier, olie og tungmetaller – så også spildevandsudledning belaster miljøet mindre.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer