Som kunde hos OK Benzin, OK-El og OK Mobil har man muligheden for at donere et beløb til en lokal idrætsforening. Her har mange valgt at støtte Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening, hvilket betyder, at de nu kan få en donation på hele 55.610 kroner.

Beløbet fremommer ved, at alle OK benzin- og dieselkort udløser 5 øre pr. Liter, har man oveni det også OK-Mobil og/eller OK-El, så kan man smide yderligere 5 eller 10 øre oveni den donation, så man til sidst kan ende med en donation på 15 øre pr. Liter benzin der bliver fyldt i bilen. Dertil kommer, at der findes flere bonusordninger, der giver et ekstra beløb til EGIF.

“Vi er utroligt glade for, at vi kan støtte den lokale idrætsforening. Det lokale foreningsliv betyder rigtig meget for os her i SuperBrugsen, så det er derfor også med den største glæde, at vi igen i år kan sende så flot en donation afsted til EGIF på vegne af OK”, fortæller Brugsuddeler Martin Frost.

Kurt Hansen, der er hovedkasserer i EGIF, er også meget taknemmelig for den flotte støtte, som de får hvert år. “Vi er meget glade for det store beløb. Det er et beløb der vil blive brugt til aktiviteter for ungdommen i alle afdelinger. Jeg håber desuden meget på, at endnu flere vil anskaffe sig et OK-kort og knytte det til os her i EGIF”, fortæller han.

Desuden er det netop kommet frem, at OK vælger at hæve alle sponsoraterne med 30% til 2021, så der er god grund til at anskaffe sig et kort og tilknytte den din lokale idrætsforening.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer