En coaster er hjemvendt fra verdenshavene og omdannet til en unik og sansende kunstudstilling lastet med prisvindende børnebogsillustrationer fra hele verden

Kender du mon det gode skib M/S Bibiana? Igennem de seneste år har det sejlet rundt i danske havne og inviteret børn og voksne ombord med den helt særlige last; nemlig garvede søulke, der fortæller røverhistorier, et begejstret mandskab bestående af professionelle arkitekter og kunstformidlere med et bankende sømandshjerte for både kunst, kultur og ivrige og nysgerrige børn.

Med ombord er der også børneillustrationer fra billedbøger fra det meste af verden og et verdensbibliotek du kan slænge dig i med næsten 1000 billedbøger!

Det eneste du skal – er at tænke ud af boksen og træde ind i en børnetegning, når de formidler den eventyrlige havn via børns stemme!

I hopper simpelthen om bord i kunstudstilling, arkitekturworkshop og virtual reality-studier og slipper fantasien og eventyret løs!

Bibiana gæster os i forbindelse med Trekantens Festuge og Fredericia Kulturnat og ligger i kanalbyen fra den 27. august til den 3. september.

Der er Åbent Skib på hverdage kl. 14-17 og i weekenden 10-17, dog udvides åbningstiden på Kulturnatten, fredag den 1. september, til kl. 21.00. Der er fri entré.

M/S Bibiana er støttet af Nordea-fonden og inviteret til byen af Kultur & Fritid Fredericia samt Fredericia bibliotek.