Andreas Oggesen var efter en skadesperiode tilbage i startopstillingen, men han ærgrede sig over, at FC Fredericia ikke fik tre point med hjem fra udekampen mod HB Køge.

Efter kampen var det en blandet følelse hele vejen rundt. Begge hold havde været både foran og bagud.

“Vi er ærgerlige, da vi kom efter tre point som altid. Indtil vi scorede til 2-1 sad vi på opgøret og spillede fedt fodbold, og så lavede vi uprovokerede fejl og det gjorde, at de kom tilbage og så udlignede de. Til sidst var det kaos, og jeg tror, at begge hold var tilfredse med det ene point der,” siger Oggesen til Fredericia AVISEN.

FC Fredericia kom hurtigt bagud, og det var ikke lige den start Andreas Oggesen havde ønsket sig på opgøret.

“Jeg tænkte pis. Jeg har været ude i et par kampe, så det er en skidt start at være en del af, men vi viste god moral og holdt os til vores stil. Det bragte os tilbage i kampe, så det er ærgerligt, at vi ikke holdt det hele vejen,” siger Oggesen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

HB Køge bragte Eiffong Nsungusi Jnr i spil, og ham havde FC Fredericia sit hyr med, og sammen med Martin Koch Helsted udgjorde han en farlig front duo for hjemmeholdet.

“Han er brølstærk og stor, og fylder derfor i feltet. Han var god at spille den op på, så de havde to store angribere oppe foran,” fortæller Oggesen om den unge HB Køge-angriber, som FC Fredericia havde svært ved at håndtere.

Med det uafgjorte resultat har FC Fredericia ni point op til Vejle, der tabte tirsdag tabte til Skive. Dermed glippede en gylden mulighed for at komme endnu tættere på førstepladsen. Løbet synes kørt, men Oggesen har dog ikke givet op.

“Der er langt op, men vi kan se, at alle kan slå alle. Vi er nødt til at lade vær med at kigge på tabellen og forberede os bedst muligt til hver kamp,” konstater FC-profilen.

https://www.vinmedmere.dk/

Der er igen lukket op for tilskuere, og selvom det kun var 500, havde det en positiv effekt.

“Det er selvfølgelig noget andet, men det var ikke fordi der var vanvittig stemning. Man kunne dog godt høre, at der var lidt folk,” lyder det fra Andreas Oggesen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer