FC Fredericia spillede fredag første testkamp. Det skete i KFUM Parken mod Randers FC i en kamp, som endte 2-2. Efter opgøret talte Fredericia AVISEN med FC-træner Jonas Dal og midtbaneslideren Andreas Oggesen.

FC Fredericia var foran både 1-0 og 2-1, men kampen endte 2-2. Alt i alt var Jonas Dal godt tilfreds efterfølgende.

“Det er altid lækkert at spille, og så mod en dygtig modstander som Randers, der kunne skifte et helt hold ud i pausen. Det var fedt at se drengene stadig har et højt niveau og til tider er så gode, at vi kunne spille bagfra og så lave mål. Det ene mål kom efter et målspark, som vi fint fik spillet ud. Det mål var lige efter vi havde talt om og noget vi havde øvet i løbet af ugen,” sagde Jonas Dal og kom ind på de to prøvespillere Oliver Fredsted og Aramis Kouzine, der startede inde:

“De gjorde det godt. Fredsted gik godt med i spillet, og han måtte godt være mere offensiv, men var påpasselig defensivt. Det var godt at se Aramis lavede et fint mål,” forklarede han.

Selvom der var gode præstationer fra prøvespillerne, så er det ikke givet, at det er nogle, der ender med at komme på kontrakt i FC Fredericia.

“Nu skal vi se hvordan tingene skal passe sammen. Vi har haft en del prøvespillere, så vi skal evaluere på det og tale om hvad det skal blive ske,” sagde Jonas Dal.

Allerede i årets første testkamp mødte FC Fredericia en Superliga-modstander, og Dal glædede sig over måden kampen blev spillet på.

“Vi ved godt, at vi i perioder kan hamle op med et Superliga-hold, men de tromler os lidt rent fysisk til tider. Der er et lille step op, men når vi møder dem i en test- eller pokalkamp, kan vi godt spille op med dem nogle gange. Vi gav dem en god kamp i dag, og det var to jævnbyrdige hold. Så det er fedt at møde Superliga-hold og prøve os mod dem fra den bedste række,” sluttede Jonas Dal.

Andreas Oggesen var den eneste, der fik fuldtid for FC Fredericia foruden anfører Christian Ege Nielsen. Efter kampen glædede Oggesen sig over at være i gang igen.

“Det er en lige kamp, hvor starter godt. Vi startede godt, men så blev vi trykket tilbage, da vi lavede fejl og vi fik derfor mange omstillinger imod os og det satte sig i benene. I anden halvleg fik vi ro på og undgik omstillinger,” sagde Oggesen og kom ind på, hvordan det var at møde et Superliga-hold:

“Det er dejligt. Man kan godt mærke, at de er gode, og det viste de også. I perioder er vi ikke gode nok og blev ramt, men vi lavede flotte mål.”

Ind til kampen mod Randers har den stået på hård træning for FC Fredericia. Derfor glædede Andreas Oggesen sig over at være i kamp igen.

“Vi har trænet i to uger og har glædet os. Det er ikke det samme som at træne, så det var dejligt at få minutter i benene,” forklarede Oggesen og kom ind på, hvad der skal ske frem mod næste træningskamp, der er mod Esbjerg om en uge:

“Det bliver meget det samme. Vi skal have luft i lungerne og i bedre form. Vi skal øve os på måden vi spiller på.”

Fornyligt forlængede Andreas Oggesen sin kontrakt med FC Fredericia, som han er glad for at være i.

“Det var det jeg håbede og det jeg ville. Jeg elsker at være her. Måden vi spiller på er lige mig. Det er et fedt sted at være,” forklarede Oggesen og kom ind på foråret, der venter:

V”i er nummer to og har fede kampe til at starte med mod Viborg, Vejle og Vendsyssel, så det bliver fedt. Nu skal vi sørger for at træne igennem og op i tempo og få sat det sammen som op som i efteråret, så bliver det godt,” sluttede Andreas Oggesen, der har forlænget sin kontrakt frem til sommeren 2021.

https://www.ibc.dk/nyheder/infomoeder-paa-ibc/

Leave a Reply