Søndag spiller FC Fredericia på Monjasa Park mod Næstved efter to udekampe i træk, og midtbanespilleren Andreas Oggesen glæder sig over at være tilbage på eget stadion, hvor der er god opbakning fra fansene.

Næstved har fået en skidt start på sæsonen med to nederlag, som begge var til oprykkerhold. Efter nederlaget mod Skive sagde holdets træner, Per V. Hansen Dos Santos, sit job op og i stedet blev spanske Fernando De Argila ansat.

“Det bliver lidt anderledes at møde dem fremfor, hvis deres tidligere træner stadig var der. Vi bliver nødt til at fokusere på os selv, og de ting, som vi er gode til. Rammer vi vores topniveau, som vi har vist at vi er gode til, så har vi en god chance for at vinde,” siger Oggesen og fortsætter:

“Vi forventer ikke,at Næstveds nye træner har lavet nogen revolution og så har vi set lidt video fra deres to første kampe, så vi går ud fra, at deres spil minder lidt om det.”

I onsdags stod der Sydbank Cup på menuen. Modstanderne var Hatting-Torsted på udebane, og det var en kamp, hvor Oggesen selv blev sparet og fik sig et hvil.

“Det vigtigste var, at vi gik videre. Det er vigtigt, at vi har en bred trup og alle er fit for fight, så på den måde var kampen god for os,” forklarer Andreas Oggesen.

I den seneste kamp i NordicBet Ligaen mødte FC Fredericia HB Køge på udebane, og takterne fra den kamp er nogen, som skal findes frem igen mod Næstved.

“Vi fik banket tre mål ind mod dem, og vi stod godt på banen og fik holdt dem fra chancer. Jeg tror, at vi skal være gode på bolden mod Næstved, da jeg forventer, at vi kommer til at have den mest og det er noget af det, som vi skal have fokus på,” siger Oggesen.

FC Fredericia har fået flere nye spillere ind på holdet, som er gledet ind i startopstillingen. Blandt andet Steven Enna, som Oggesen mener bliver en mere og mere integreret del af spilet.

“Det kræver lidt tid at få dem helt i gang , da de skal lære de små mekanismer i spillet. Steven er ved at få hul på bylden, og lad os håbe, at han fortsætter med det imorgen,” siger Andreas Oggesen med henvisning til, at Steven Enna har scoret tre mål i de tre første kampe for FC Fredericia.

Efter to udekampe i træk er FC Fredericia tilbage på Monjasa Park, og det er noget Oggesen glæder sig over.

“Det er skønt. Det er dejligt med den gode opbakning, som der er blevet stablet på benene fra fanklubben – det er fedt at spille her. Lad os håbe, at der kommer mange på stadion imorgen,” siger Oggesen.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Næstved søndag klokken 14:00.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det