FHKs Andreas Madsen forlader det fredericianske mandskab pr 30.06.2018, hvor hans kontrakt løber ud. Nu er det officielt, hvor han fortsætter karrieren.

Madsen blev hentet til FHK for to sæsoner siden, og var udset til at være en af de bærende kræfter på det FHK-mandskabet. Det har dog været en blandet omgang med Madsen, der specielt var præget af skader i sin anden sæson i klubben.

Parterne blev derfor enige om at gå hver til sit, og nu har Andreas Madsen fundet sig en ny klub i form af HC Odense, der er nyoprykket til 1. division.

“Efter nogle gode år i Fredericia glæder jeg mig meget til at starte i Odense og være med til at sikre, at målsætningen om top 9 i første sæson bliver indfriet. Jeg er sikker på, at jeg – trods min unge alder – kan bidrage med meget erfaring fra tiden i Ribe og Fredericia og på den måde være med til at styrke HC Odense i den kommende sæson. Jeg har kun hørt positivt om HC Odense og træner Martin Hjortshøj, og jeg er sikker på, at han kan være med til at udvikle mig yderligere som spiller,” siger Andreas Madsen i en pressemeddelse.

I den forgange sæson fandt Andreas Madsen vejen til netmaskerne 33 gange i de i alt 19 kampe, som han spillede på 1. divisionsmandskabet.