Det blev en stor succes for den første koncert på den nye cirkelbro ved Østerstrand. Fredericia og vejret viste sig fra sin bedste side, så et stort publikum i sol og tørvejr kunne høre Bjørg Gamst og Lars Mølsted optræde.

Overalt så man glade mennesker der forventningsfuldt havde taget plads foran scenen og omkring på stranden. Urbania Beach Bar havde meget at se til på denne første afprøvning af konceptet ved stranden. Kunstnerne levede også op til forventningerne, og de virkede lidt overraskede over det store fremmøde.

Travlhed ved Urbania Beach Bar (Foto: Fredericia AVISEN)

“Ja. Jeg er lidt overrasket over, at der er så mange. Så jeg ved ikke hvad jeg skal sige til det”, sagde Lars Mølsted. Men rutineret som han er, var det pæne fremmøde bare med til at give ham endnu en tak til hans vokal, så det kendte par fra Frederica Teater kunne uden problemer synge stranden op.

Så skal der høres musik (Foto: Fredericia AVISEN)

Tonerne lød ud over stranden og minderne fra dengang teateret fortsat eksisterede kom tilbage til de fredericianere, der havde taget turen ud i sommervejret.

Stranden summede af sommergæster til den gratis koncert (Foto: Fredericia AVISEN)

Stemningen var stille og behagelig, en patruljevogn kørte stille forbi, rullede vinduerne ned og lyttede med et øjeblik, mens stranden blev forvandlet til en sommermusical.

Bjørg Gamst og Lars Mølsted (Foto: Fredericia AVISEN)

Bag scenen kunne man se et blåt hav og et par store skibe, men det var de to vokaler der fangede al opmærksomheden hos publikum.

Folk forsynede sig fra Urbania Beach Bar (Foto: Fredericia AVISEN)

Folk snakkede mellem numrene stille med hinanden, børnene legede ved vandet eller på sandet, så følelsen af sommer her inden børnenes ferie er slut nåede frem.

Ekstra mandskab (Foto: Fredericia AVISEN)

Der var med lidt held at Urbania Beach Bar kunne hænge deres flag med palmer op, for i flere uger har regnvejret haft mere at skulle have sagt end palmer. Men det var glemt i dette øjeblik, for musikken satte en lydkulisse op til Østerstrands sandtæppe.

Stor stemning på Østerstrand (Foto: Fredericia AVISEN)

Cirkelbroen bestod sin ilddåb, samtidig med at folk fortsatte med at strømme til nede fra de omkringliggende gader. Alle på vej op på stranden hvor folk var samlet til musik og fællesskab.

Masser af god musik (Foto: Fredericia AVISEN)

I en tid hvor fællesskabet er blevet prøvet og meget er blevet aflyst, var der her en påmindelse om det man kan glæde sig til, når coronakrisen en dag er drevet over.

Smil til publikum (Foto: Fredericia AVISEN)

Skyerne blev pyntet med solens nedgang, og midt i sommerens korte øjeblik fandt Fredericia og de to sangere en fælles melodi til glæde for de mange fremmødte, der uden billetter kunne sætte sig godt til rette og få hele forestillingen med.

Fredericia viste sig fra sin bedste side (Foto: Fredericia AVISEN)
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer