Nikolaj Øris var on fire i kampens indledning mod Sverige, som Danmark nedlagde med 30-26. Efter kampen fortalte venstrehåndsskytten, at det var en fornøjelse med den start han fik på kampen.

Danmark haltede efter i første halvleg, men fik udlignet til pausestillingen 13-13 og endte med at vinde kampen 30-26.

“Jeg synes, at vores bredde gør vi knækker svenskerne stille og roligt i anden halvleg og en kamp i voldsomt tempo da sverige jagter det de er bagefter,” siger Nikolaj Øris, der startede med at lave de første tre mål for Danmark:

“Det var en fornøjelse. Vi havde snakket meget om, at svenskerne stod kompakt i midterforsvaret så det var en dejlig start.”

Danmark kom bagud, efter at have været i teten i starten af kampen, men Øris tilskriver det brændte danske chancer.

“I perioden, hvor vi kom bagud, misbrugte vi for mange chancer, kommer vi frem til okay chancer, men vi fik det dejligt boost og kom til pausen med uafgjort. I anden halvleg sad vi på kampen,” fortæller Øris.

Hvad bliver Frankrig for en opgave i semifinalen?

“Det er et godt spørgsmål, klasemandskab som har mange strenge at spille på og stor tro på egne evner. Vi vil ud at fortsætte med højt tempo og løbe med dem,” forklarer den danske højre back, der kommer til at savne Jyske Bank Boxen i semifinalen i Hamborg:

Når I at få nogen præferencer for, hvem I vil møde af Tyskland og Frankrig i semifinalen?

“Egentlig ikke. Man kan ikke undgå at få god modstander, når man spiller semifinale. Jeg har svært ved at vurdere styrkeforholdet, så vi tager Frankrig,” udtaler Nikolaj Øris.

www.eventc.dk