Urbania Street Food, Mair’s og Fredericia Brewpub er for tredje år i træk klar til at byde folk fra nær og fjern velkommen til Øltræf i Gothersgade Syd lørdag d. 4. juni fra kl. 10-17.

De tre parter glæder sig til at gaden igen skal summe af liv og glade gæster. Der vil som sædvanlig være besøg af flere bryggerier, der stiller op med deres egne stande ude i gaden. Derudover har både Street Food, Mair’s og Brewpub et udsøgt udvalg af specialøl, som gæsterne kan nyde både indenfor eller på de udendørs terrasser.

Øltræf blev for første gang afviklet i 2020, som en hyldest til Øllets Dag. I en tid hvor begrænsningerne var mange, formåede de tre aktører at samle folk på en sikker måde til en hyggelig dag i Gothersgade Syd. Denne gang ser de frem til en dag, hvor forholdene heldigvis er meget anderledes end de sidste par år.

Så har du ikke fået købt noget til fars dag eller mangler du fødselsdagsgaven til manden/kvinden der har alt, så har vi hermed givet et gratis tip.

Køb poletter til smagning ude foran Fredericia Brewpub på dagen. 5 poletter for 60 kr., hvor 1 polet giver dig 1 smagning.