Urbania Street Food, Fredericia Brewpub og Café Mair’s har besluttet at afholde et mindre Øltræf lørdag den 5. september for at markere den, for mange, store dag – Øllets Dag.

”Vi synes det var lidt ærgerligt, at der intet skulle ske på øllets dag, så nu forsøger vi os med et mindre arrangement for at hylde dagen.” siger Brian Løkkegaard, medejer af Urbania Street Food.

Fredericia Brewpub – gadens nyeste spiller
Fredericia Brewpub kom til den sydlige del af Gothersgade i september 2019 og er en kombination af et nanobryggeri, en pub og en bottleshop. Pubben brygger deres eget øl og får brygget omkring 150 liter øl pr. uge. Derudover kan stedet prale af et udvalg på intet mindre end 100 forskellige øl i deres bottleshop.

”Fredericia Brewpub glæder sig meget over samarbejdet med Mair’s og Street Food om Øltræf 2020. Vi er nye spillere i samarbejdet i Gothersgade Syd og jeg er imponeret over den måde, vi er blevet modtaget af både Mair’s og Street Food.” siger Alex Bach Kristensen, medejer af Fredericia Brewpub.

Arrangementet bliver selvfølgelig afviklet med respekt for den nuværende COVID-19 situation, som alle befinder sig i. Derfor vil afviklerne gøre alt, hvad de kan, for at sikre, at gæsterne på Øltræf 2020 ikke står for tæt. Boderne med øl vil være spredt ud over et stort område og der vil være folk, som går rundt på pladsen og holder øje med, at der ikke er for mange samlet på et sted.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer