Det danske OL-fodboldlandshold står i øjeblikket til at gå videre til kvartfinalen i OL-fodboldturneringen. For rigtig meget skal gå galt i nattens kampe før danskerne ikke går videre. Men trods en aktuel førsteplads, så tror Oddset-spillerene ikke på, at de danske sambadrenge går videre fra OL-turneringen.

”Vi kan se, at langt de fleste spillere oddser på, at Danmark ikke går videre. Det skyldes, at den trup, som blev meldt ud før OL-turneringen var væsentligt stærkere end den afbudsramte trup, som faktisk stillede op, da turneringen gik i gang,” fortæller oddssætter Azad Corlu.

Han mener dog i modsætning til spillerne, at Danmark har gode chancer for at gå videre.

”Godt nok har Brasilien en verdensklassestjernespiller i Neymar, men det er stadig helt åbent, for Danmark kan stadig gå videre, selvom de skulle tabe til Brasilien,” fortæller oddssætteren.

Han er dog mere usikker på, om Danmark kan gå hele vejen og få guld i Rio. Det afspejler sig også i oddsene på det danske landsholds guldchancer. Siden oddsene kom op har Danmark svinget mellem odds 20 og 35 som samlet vinder af turneringen. Lige nu giver en dansk guldmedalje pengene 25 gange igen.

Se alle odds på aftenens kamp her: https://danskespil.dk/oddset/danmark-brasilien-403720.html