Normalt glæder man sig bare over, at ens Oddset-kupon går hjem, men for en heldig Oddset-spiller var der ekstra meget at glæde sig over, da den heldige person ramte rigtigt på helt vanvittige odds 220.000. Det har givet personen en gevinst på 1.499.084 kroner.

”Jeg fik først et chok, da jeg så det. Jeg måtte tjekke telefonen et par gange, før jeg blev overbevist om, at den var god nok,” fortæller den heldige vinder til Danske Spil, der havde spillet sin kupon på mobilen, og som ønsker at være anonym.

Der var ni kampe på kuponen, og den sidste kamp, Kroatien og Portugals U19-hold, blev afgjort til vinderens fordel i overtiden ved en straffesparksscoring, og dermed sikrede den heldige oddset-spiller den flotte gevinst.

Gevinsten er dog ikke noget, som for vinderen kommer til at ændre på den måde, personen lever på.

”Jeg er en almindelig person, og min gevinst skal ikke ændre på noget i den måde, jeg lever på. At vinde føles ikke helt så specielt, som hvis jeg havde vundet i Lotto,” siger vinderen, og uddyber:

”Jeg følger meget med i sport, så jeg ved meget om sport. Havde det været min kone, så tror jeg ikke, vi havde haft det held at vinde,” griner vinderen.

For ham er der dog også en særlig grund til, at han vinder.

”Jeg har altid troet på, at intet er umuligt. Selvfølgelig kan jeg ikke hoppe til månen, men jeg har altid troet på, at the sky is the limit,” siger vinderen.

Gevinsten skal bruges på at rejse lidt, siger vinderen, og så skal der også være tid til at nyde livet.