Fredericia AVISEN kunne tidligere i dag fortælle, at Odd Fellow-bygningen har været udsat for hærværk. Det ærgrer talsperson Palle Rubæk, der allerede har bestilt rengøringen. “Vi er meget kede af, at det skulle gå ud over os”, fortæller han.

“Jeg er blevet orienteret af ejendomsudvalget omkring situationen og har set billeder af det. Det der er sket for vores vedkommende er at vi har meldt hærværket til Politiet. Så har vi ellers bestilt et firma der kommer og renser det af igen. Det regner jeg med bliver allerede onsdag”, fortæller Palle Rubæk til Fredericia AVISEN.

“Vi er bestemt kede af det, vi synes at vi gør vores for at passe godt på bygningen. Så er det rigtig ærgerligt at opleve, at nogen synes det skal svines til. Jeg ved ikke om det er drengestreger eller hvad det er. Men jeg kan forstå at de har været igang flere steder i Fredericia”, fortsætter Rubæk.

“Jeg har ikke forsøgt at analysere tegnet og hvad det betyder, jeg synes bare det er et grimt tegn. Vi er meget stolte over, at bygningen bliver holdt så pænt, så det er klart at vi synes det er ærgerligt. Derfor skal det også væk i en fart. Jeg håber bare at politiet finder dem der har gjort det”, lyder der afslutningsvist fra Palle Rubæk.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer