OB har valgt ikke at forlænge kontrakten med deres cheftræner Jakob Michelsen, der har kontraktudløb d. 30. juni 2021.

Igennem længere tid har der floreret rygter om, at OB har en ny cheftræner i sigtekornet og det bekræfter fynboerne tirsdag middag, hvor de bekræfter afgangen af Michelsen.

»Trods placeringsmæssige forbedringer i de sidste to og en halv sæson har perioden også været præget af svingende resultater. Derfor ønsker klubben at hyre en trænerprofil, der kan skabe mere stabilitet og bedre resultater,« skriver OB på deres hjemmeside og fortsætter:

»Der har dog på det seneste været fremgang i spil og resultater, og derfor har klubben fuld tillid til, at Jakob Michelsen i forårssæsonen vil udføre sit job med samme ærgerrighed og professionalisme som i hele sin kontraktperiode og fortsat vil arbejde på at skaffe OB i top seks i 3F Superligaen 20/21.«

40-årig Jakob Michelsen slog for alvor sit navn fast, da han førte SønderjyskE frem til sølv i 2015/16-sæsonen, og han blev i den forbindelse kåret til årets træner i Danmark. Efter tiden i SønderjyskE drog han til den svenske klub Hammarby, der er kendt for at have en af Skandinaviens største fanbaser. I sommeren 2018 vendte Michelsen retur til dansk fodbold, hvor han skrev under på en kontrakt med OB gældende frem til juni 2021, og den kontrakt bliver altså ikke forlænget.

Niels Frederiksen har været nævnt som afløser

I forhold til den fremtidige cheftræner i OB har Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, været bragt i spil. Brøndbys Fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, er selvsagt glad for det arbejde Frederiksen har leveret i klubben fra den københavnske vestegn, der er på andenpladsen i 3F Superligaen, men parterne er endnu ikke nået til enighed om en forlængelse.

»Niels passer fint, men derfor skal man stadig vende de sten, der er, og se på, om vi nu gør det rigtige hele vejen rundt, inden vi træffer en beslutning. Så må vi se, hvad det bliver,« udtalte Carsten V. Jensen til TV3+ tilbage i december.

Niels Frederiksen har tidligere i trænerkarrieren stået i spidsen for blandt andet det danske U21-landshold, Esbjerg og Lyngby.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer