Forside Middelfart Oasecafé med forfatter Signe Langtved Pallisgaard

Oasecafé med forfatter Signe Langtved Pallisgaard

DEL

Romanaktuelle Signe Langtved Pallisgaard lægger vejen forbi Oasen på KulturØen for at tale om sin nye rørende roman “Alle de liv”.

I 2014 debuterede Signe Langtved Pallisgaard med romanen “Et andet sted”, som både læsere og anmeldere tog flot imod. Nu er hun aktuel med sin anden roman “Alle de liv”, der kredser om nogle af tilværelsens allerstørste spørgsmål. Den 20. april kommer Signe til Middelfart for i samtale med litteraturformidler Maria Guldager Rasmussen at lukke os ind i arbejdet omkring romanen, som tager udgangspunkt i en situation fra forfatterens eget liv.

“Alle de liv” – en roman om venskab, liv og død og om, hvordan det kunne have været
Romanen handler om de to kvinder Solveig og Emilie, der har været veninder gennem tykt og tyndt, siden de var børn. De er taget på et roadtrip i Californien, men dødens skygge hviler over dem: Solveig lider nemlig af den dødelige sygdom ALS, og de ved begge godt, at tiden og Solveigs liv er i gang med at rinde ud. Derfor har Solveig bedt veninden Emilie, der er forfatter, om at forsøge at skrive om det liv hun, Solveig, aldrig vil få. Og Emilie har taget opgaven på sig.

Med udgangspunkt i virkeligheden

Signe Langtved Pallisgaard er født i 1978 og arbejder til daglig som litteraturkonsulent på Gentofte Hovedbibliotek. Hendes barndomsveninde lider af ALS, så det er – desværre – ikke udelukkende fri fantasi, der ligger til grund for romanen “Alle de liv”. Hvordan forfatteren har grebet sit arbejde med romanen an, og hvordan man litterært set jonglerer med store spørgsmål om livet og døden, kan du høre om, når Signe Langtved Pallisgaard og Maria Guldager Rasmussen sætter hinanden stævne i Oasen.

Det er fredag den 20. april kl. 16-17, du kan høre Signe Langtved Pallisgaard fortælle om sin nye roman i Oasen på KulturØen. Der er gratis adgang til arrangementet, og der kræves hverken tilmelding eller billet. Alle er velkomne.