Det nyvalgte repræsentantskab i Middelfart Sparekasses Fredericia-kreds har udvalgt fem institutioner/foreninger/kulturorganistioner, der onsdag fik overrakt en check på 10.000 kroner hver.

Alle garanter i Middelfart Sparekasse kunne til repræsentantskabsvalget i foråret indstille institutioner, foreninger og kulturorganisationer til at modtage en donation, og i den forbindelse har det nyvalgte repræsentantskab udvalgt fem af de opstillede i Fredericia.

Tirsdag var det blevet tid til at overrække den formelle check. Fire af checkene blev overrakt i Middelfart Sparekasses filial i Prinsessegade, hvor sparekassen var repræsenteret ved afdelingsdirektør Henrik Troelsen og Claus Christoffersen fra repræsentantskabsudvalget. Ind i filialen kom repræsentanter fra Kirkens Korshærs Varmestue, Hjerneskadeforeningen Lillebælt, Støtteforeningen Lyng Rollespil og 6. Juli Garden, hvor særligt sidstnævnte gjorde et indtryk på medarbejderne i banken, da de kom marcherende ind og spillede et par numre, men fælles for dem alle var, at der glæde over at få donationen, som falder på et tørt sted i en tid, der har været speciel.

– 10.000 kroner kan man komme rigtig langt for, og det gør en stor forskel, sagde en af repræsentanterne.

Lyng Rollespil, 6. Juli Garden, Kirksens Korshær og Hjerneskadeforeningen Lillebælt samlet i Middelfart Sparekasse. (Foto: AVISEN)

Efter at have overrakt checks til de fire udvalgte gik turen ind i Frivilligcenter Fredericias lokale i Vendersgade 63, hvor de holdt bestyrelsesmøde. Det kom som et stort chok, at Henrik Troelsen og Claus Christoffersen førte an, da der blev listet ind i lokalet. Kun centerleder Louis Lindholm var orienteret om overraskelsen, og det kom derfor som et chok for bestyrelsen, som var overvældet og taknemmelige for overrækkelsen af donationen.

Midt i bestyrelsesmødet blev Frivilligcentret overrasket. (Foto: AVISEN)

For repræsentantsskabet har det heller ikke været nogen nem beslutning, hvem der skulle have glæde af donationerne Garanterne, der kunne indstille, var nemlig kommet med mange bud.

– Der var 50 udvalgte, og derfor blev det ikke bare 2×25.000, som vi overrakte. Der var mange om buddet, og derfor gik vi med 5×10.000 kroner, sagde Claus Christoffersen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer