Traditionen tro inviterer Business Fredericia og Fredericia Kommune erhvervslivet til nytårskur.

”Fjerde gang, så kan man vel godt tillade sig at kalde det for en tradition” – udtaler erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer – som er meget glad for den store opbakning, der er fra byens erhvervsliv. Nytårskuren giver samtidig rig mulighed for at netværke med andre erhvervsfolk, når over 500 deltager samles i MESSE C for at ønske hinanden et godt nytår.

(Foto: MesseC )

MESSE C lægger rammer til en festlig nytårskur

Hos MESSE C glæder de sig til at byde velkommen til nytårskur. ”Det at samles for at hilse hinanden et godt nytår, takke for det gode samarbejde i det forgangne år – og samtidig være fælles om et forventningskig ind i det nye år, er altid noget ganske særligt” udtaler adm. direktør Grete Højgaard fra MESSE C.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Et tilbageblik på 2018 – og et kig i krystalkuglen for 2019

Borgmester Jacob Bjerregaard gør status og giver et tilbageblik på det forgangene år. 2018 var et år hvor Fredericia fastholdte sit momentum og forsatte sin flotte vækstkurve, og mon ikke 2019 også vil byde på spændende positive vækstoverskrifter.

” Jeg glæder mig til at fejre endnu et fantastisk år sammen med fredericianerne og erhvervslivet. Vi arbejder sammen i Fredericia, og det har været nøglen til landevindingerne i 2018. Vi har et stærkt fællesskab, som vi skal fejre ved årets nytårskur”, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

Bestyrelsesformand i Business Fredericia Bent Jensen tager ordet efter Jacob Bjerregaard, og i korte vendinger ligeledes vender 2018 og ikke mindst byder 2019 velkommen.

Formand for Fredericia Håndboldklub, Bent Jensen. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
Bent Jensen. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Bent Jensen, direktør og indehaver af T. Hansen Gruppen A/S og bestyrelsesformand i Business Fredericia uddeler årets erhvervspris sammen med erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer

”Traditionen tro uddeler Business Fredericia årets erhvervspris og igen i år har der været mange spændende virksomheder nomineret, som alle er blevet drøftet og vurderet af bestyrelsen i Business Fredericia”, fortæller Kristian Bendix Drejer – og fortsætter

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

”Fredericia er beriget af mange virksomheder som på hver deres vis fortjener at modtage erhvervsprisen, så det har heller ikke i år været nogen let opgave”. Prisen og en check på 10.000 kr. overrækkes på scenen af bestyrelsesformand Bent Jensen og Kristian Bendix Drejer.

After Party med netværk, mad og musik

Som noget helt nyt afsluttes nytårskuren med en times ”After Party” hvor der igen vil være mulighed for at netværke med hinanden, og samtidig få lidt lækker mad og drikke, imens hele Danmarks Hjalmer står for den musikalske underholdning. ”Vores medlemmer i Business Fredericia har efterspurgt mere tid til at netværke og hygge med hinanden i forbindelse med nytårskuren og det har vi lyttet til” fortæller Kristian Bendix Drejer.

Ulrich Nicolaisen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Event C står for den musikalske del af After Party hvor hele Danmarks Hjalmer står på scenen

”Jeg synes, det er godt set af Business Fredericia og Fredericia Kommune, at de vælger at udvide nytårskuren med en ekstra time til netværk og med et musikalsk indslag – Det at mennesker mødes fysisk har aldrig været vigtigere ” fortæller Ulrich Nicolajsen fra Event C.

Fakta boks om nytårskuren:

Nytårskuren afholdes i MESSE C, onsdag den 23. januar.

Registrering og netværk fra kl. 16-17.

Officielle program fra kl. 17-18 (herunder uddeling af årets erhvervspris).

After party fra kl. 18-19.

Se programmet på https://businessfredericia.dk/arrangement/nytaarskur/